Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ilie Nastase, petrecere cu lux si sampanie, la 74 de ani. Cum a fost surprins alaturi de sotia lui Ioana

Playtech Playtech,
Ilie Nastase, petrecere cu lux si sampanie, la 74 de ani. Cum a fost surprins alaturi de sotia lui Ioana

Legendarul jucator de tenis a implinit respectabila varsta de 74 de ani. Ilie Nastase, caci despre el este vorba, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-o maniera cat mai eleganta cu putinta, in LOFT Mamaia, alaturi de sotie. Imaginile contrasteaza perfect cu disputa din shaormerie, dintre Brigitte si Pastrama. Cum se simte primul numar unu mondial . continuă pe Playtech

Ilie Nastase a recunoscut totul, chiar in ziua in care implineste 74 de ani! Cine i-a zis Nasty si mai ales de ce

Ilie Nastase a implinit 74 de ani. Cel mai mare jucator de tenis al Romaniei, dublu castigator de Grand Slam, a avut o cariera memorabila. Datorita performantelor realizate pe teren, dar si pentru carisma sa inegalabila. Titlurile la simplu de la US Open 1972) si Roland Garros 1973) l-au dus in Hall of Fame. Dar .

Ilie Nastase, mesaj cutremurator de ziua sa: Ce-mi doresc la 74 de ani? Sa traiesc! Schimbarea radicala care i-a dat viata peste cap!

Ilie Nastase implineste astazi 74 de ani, pe care-i sarbatoreste alaturi de noua sa sotie, Ioana, pe plaja din Constanta. Marele tenismen afirma ca a plecat din Bucuresti pentru ca se saturase de paparazzi si s-a lasat adoptat de orasul de la malul marii. Are deja si buletin de Constanta.

DigiSport: Cine i-a pus lui Ilie Nastase porecla Nasty: Pe urma am aflat ce inseamna

Legendarul Ilie Nastase, unul dintre cei mai populari sportivi din toate timpurile, implineste azi 74 de ani.

Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

Ilie Nastase, care implineste 74 de ani pe data de 19 iulie, a reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta. Acesta a fost casatorit de cinci ori, prima oara in anul 1972 si ultima oara in.

Cum arata apartamentul de lux in care s-a mutat Ilie Nastase

In prezent, Ilie Nastase s-a cazat in apartamentul sotiei! Si nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Ioana si Ilie Nastase traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii lor. Cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece, lasand in urma toate problemele si gurile rele care au pus presiune asupra .

Cati copii are Ilie Nastase

Ilie Nastase, tenismenul care a fost visul oricarei femei, inca mai frange inimii la cei 73 de ani. Proaspat casatorit pentru a cincea oara, nu este exclus ca, pana la sfarsitul vietii sa mai aiba cel.

Sfantul Ilie, luni, 20 iulie 2020. Ce romani isi sarbatoresc ziua de nume de Sfantul Ilie. Cui ii spunem la multi ani

Pe data de 20 iulie, crestin ortodocsii din toata lumea il sarbatoresc pe Sfantul Ilie. Vezi mai jos ce nume se sarbatoresc de Sfantul Ilie si cui trebuie sa ii spui La Multi ani cu ocazia numelui. Sfantul Ilie, luni, 20 iulie 2020. Cine isi sarbatoreste ziua de nume de Sfantul Ilie Potivit calendarului ortodox, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )