Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ilie Sarbu, despre iesirea lui Crin Antonescu: E o chestie electorala pe care o simtim toti. E cel mai dur atac de pana acum

B1 B1,
Ilie Sarbu, despre iesirea lui Crin Antonescu: E o chestie electorala pe care o simtim toti. E cel mai dur atac de pana acum

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca iesirea lui Crin Antonescu de vineri, privind starea justitiei in Romania, nu are nicio noima, aratand ca liberalul s-a plasat deodata deasupra tuturor,. continuă pe B1

Ilie Sarbu, despre Antonescu: Un alt Basescu - ciolanul e bun, dar sa omoram Guvernul.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, raspunde atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind ca a vazut un alt Traian Basescu si ca iesirea lui Crin Antonescu este electorala, relateaza Mediafax. Am vazut un alt Traian Basescu, un supra-presedinte, care a iesit asa, sa dea lectii tuturor. Iesirea de astazi nu avea nicio logica, nicio noima, aveam luni sedinta. Am calmat situatia satpamana asta, am zis toti ca nu mai iesim public. Deodata a simtit iarasi ca vine un val pe care l-ar .

Ilie Sarbu, un nou atac la Antonescu: Nu are nicio noima.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, vineri, la B1 TV, ca iesirea lui Crin Antonescu privind starea justitiei in Romania nu are nicio noima, aratand ca liberalul s-a plasat deodata deasupra tuturor, incercand sa fie mediator intre institutiile statului. Am vazut un alt Traian Basescu, un supra-presedinte, care a iesit asa sa dea lectii tuturor. Iesirea de astazi nu avea nicio logica, nicio noima, aveam luni sedinta. Am calmat situatia satpamana asta, am zis toti ca nu mai iesim .

Ilie Sarbu, despre o posibila despartire in USL: Ori compromis, ori transam lucrurile barbateste

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a vorbit, intr-o emisiune la B1Tv, despre o posibila despartire a USL in lipsa unui compromis, el aratand ca exista doua variante: fie compromis si se merge mai departe asa, fie lucrurile sunt transate barbateste si fiecare merge pe drumul lui.

Ilie Sarbu, despre USL: Tara fierbe pe problemele reale, iar noi ne coafam.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara ca lipsa de comunicare din USL se vede si aceasta trebuie recunoscuta si corectata, el apreciind totodata ca trebuie luata o decizie, intrucat, lasand lucrurile sa treneze, nimeni nu va castiga nimic, transmite Mediafax. Senatorul social-democrat a declarat, la RFI, ca USL trebuie sa recunoasca lipsa de comunicare. Daca suntem barbati si oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoastem, ca ea lipsa de comunicare din USL-n. r. ) se vede. Trebuie .

Ce spune Liviu Dragnea despre declaratiile lui Crin Antonescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, rugat fiind sa comenteze declaratiile lui Crin Antonescu de la sediul partidului PNL, ca ii alege pe cei 7,4 milioane de oamenii care au spus Da la referendum, relateaza Digi24. ro. Intre cei 7,4 milioane de romani care au spus Da la referendum, inclusiv in beneficiul domnului Antonescu, deci intre ei si cei care ii haituiau si ii alergau pe ulite, eu ii aleg pe oameni, a declarat Liviu Dragnea, aflat la Mausoleul de la Marasesti. Vicepremierul a .

Purtatorul de cuvant al PSD, despre declaratiile lui Crin Antonescu: A venit cu mesaje bombastice ca sa faca rating la televizor

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a comentat declaratiile dure pe care presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a facut la adresa lui Victor Ponta. A venit cu mesaje bombastice ca sa faca rating.

Crin Antonescu despre declaratiile lui Ilie Sarbu legate de despartirea in USL: Nimic de declarat, va spun ca la vama

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca nu doreste sa comenteze declaratiile facute cu o zi in urma de socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, care anunta ca urmeaza despartirea in USL, precizand ca este vorba despre afirmatii cu caracter personal.

Ilie Sarbu (PSD), despre declaratiile lui Antonescu: Am vazut un nou Basescu, dirigintele care trage la raspundere

Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a criticat interventia de vineri a lui Crin Antonescu, calificand-o ca pe cel mai dur atac de pana acum la adresa social-democratilor. De asemenea, Sarbu considera ca, prin comentariul referitor la independenta justitiei, liderul liberal doreste sa isi asume tema centrala a campaniei lui Traian Basescu.

Ilie Sarbu: Crin a iesit sa dea lectii tuturor/Ciolanul e bun dar asumarea, nu

Liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sarbu a declarat intr-o interventie la B1TV ca este cel mai dur atac al lui Crin Antonescu la adresa PSD. Crin a iesit sa dea lectii tuturor, parea ca se retrage din USL dupa cum a inceput declaratiile. ) Ciolanul e bun dar asumare nu, a comentat Sarbu declaratiile liderului PNL.

VIDEO Ilie Sarbu: Urmeaza despartirea in USL, intrucat nu exista solutie de compromis

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca urmeaza despartirea in USL, intrucat nu exista o solutie de compromis. Urmeaza despartirea in USL. Nu exista solutie de compromis. Nu se poate continua asa. E un lucru simplu. Am discutat si cu domnul Antonescu si cu ceilalti colegi din PNL, care nu sunt fericiti ca se intampla lucrurile astea. Ori compromis si sa mergem mai departe asa, ori fiecare merge pe drumul lui, a spus Ilie Sarbu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )