Libnet.ro
UNICEF

20:45

Imagine incredibila surprinsa pe o strada din Sibiu! Dorel este peste tot! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Imagine incredibila surprinsa pe o strada din Sibiu! Dorel este peste tot! (FOTO)

Imagine incredibila surprinsa pe o strada din Sibiu! O masina de mare tonaj este inghitita efectiv in asfalt. Fotografia a fost realizata de un trecator si postata pe pagina de Facebook Infotrafic. continuă pe Antena3

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania! (VIDEO)

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Este de neinchipuit ca asa ceva se petrece in Romania. Mai.

Dragos se afla in masina si se pregatea sa opreasca la semafor pe o strada din Pitesti, cand a observat ceva de-a dreptul dubios. Dumnezeule, e gol-pusca! (FOTO)

Dragos se afla in masina si se pregatea sa opreasca la semafor pe o strada din Pitesti, judetul Arges, cand a vazut ceva de-a dreptul dubios. Un individ gol-pusca se urca pe masinile care apucau sa.

VIDEO Scene socante pe o strada din Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber. Oamenii se lupta cu el

Scene socante s-au petrecut pe o strada din Bucuresti, intr-o zona centrala a Capitalei, unde un caine de companie a fost atacat deosebit de violent de un caine Amstaff. Stapana acestuia il plimba dezlegat, tinand lesa in mana. Ca sa scoata cainile atacat din inclestarea Amstaff-ului, s-au luptat mai multe persoane, iar secventele sunt dramatice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )