Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Scene socante pe o strada din Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber. Oamenii se lupta cu el

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scene socante pe o strada din Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber. Oamenii se lupta cu el

Scene socante s-au petrecut pe o strada din Bucuresti, intr-o zona centrala a Capitalei, unde un caine de companie a fost atacat deosebit de violent de un caine Amstaff. Stapana acestuia il plimba dezlegat, tinand lesa in mana. Ca sa scoata cainile atacat din inclestarea Amstaff-ului, s-au luptat mai multe persoane, iar secventele sunt dramatice. continuă pe Adevărul

VIDEO Scene socante in Bucuresti: momentul in care un caine de lupta Amstaff ataca in plina strada

Scene socante s-au petrecut pe o strada din centrul Capitalei. Un clip video extrem de violent si care poate afecta emotional arata momentul in care un caine de lupta Amstaff, lasat fara lesa, ataca in plina strada. Imagini extrem de socante au fost surprinse pe o alee din centrul Bucurestiului. Un caine de companie, tinut [] .

Imagine incredibila surprinsa pe o strada din Sibiu! Dorel este peste tot! (FOTO)

Imagine incredibila surprinsa pe o strada din Sibiu! O masina de mare tonaj este inghitita efectiv in asfalt. Fotografia a fost realizata de un trecator si postata pe pagina de Facebook Infotrafic.

Scene socante surprinse pe o strada in Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber (VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

Scene socante surprinse pe o strada in Bucuresti. Un caine care este dus de zgarda de o femeie este atacat cu bestialitate de un Amstaff lasat liber. Minute intregi stapana se lupta cu animalul sa-si.

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania! (VIDEO)

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Este de neinchipuit ca asa ceva se petrece in Romania. Mai.

Dragos se afla in masina si se pregatea sa opreasca la semafor pe o strada din Pitesti, cand a observat ceva de-a dreptul dubios. Dumnezeule, e gol-pusca! (FOTO)

Dragos se afla in masina si se pregatea sa opreasca la semafor pe o strada din Pitesti, judetul Arges, cand a vazut ceva de-a dreptul dubios. Un individ gol-pusca se urca pe masinile care apucau sa.

Scene socante in curtea unui liceu. Trei politisti s-au luptat cu un elev

Scene socate au fost surprinse in curtea unui liceu din Baia Mare. Doua echipaje de politisti s-au luptat sa imobilizeze un elev de 15 ani. Din cauza ca baiatul devenise agresiv, agentii au cerut.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,27 mg/l; pH 7,31; TURBIDITATE: 0,25. S2 - CLOR LIBER:0,23 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,39; TURBIDITATE: 0,25. S2 CLOR LIBER:0,17 mg/l;.

Cushman and Wakefield Echinox preia administrarea cladirii Eminescu Office din Bucuresti

Firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox a anuntat ca a fost desemnata sa administreze cladirea de birouri Eminescu Office, cu o suprafata inchiriabila de 7. 000 de metri patrati, finalizata recent in Bucuresti, in apropiere de Piata Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )