Libnet.ro
UNICEF

22:15

Imagini ale Armatei Romane din vremea cand era biruitoare.

România Liberă România Liberă,
Imagini ale Armatei Romane din vremea cand era biruitoare.

Arhiva digitala a Bibliotecii Publice din New York New York Public Library) detine peste 150 de imagini color cu Armata Romana din perioada celei de a doua jumatati a secolului XIX: tinute militare, echipamente, arme, drapeluri, ordine si medalii, grade, harnasament s. a. Va prezentam 20 dintre ele, colectia integrala fiind accesibila pe situl NYPL. Arhiva mai contine, printre altele, imagini cu familia regala si cu participarea Romaniei la Expozitia Mondiala de la New York 1939-1940). continuă pe România Liberă

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea a expirat. ...

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea pentru a se preda a expirat in urma cu o ora. Pana acum nu s-au inregistrat incidente. De altfel, oficialii de la Moscova au negat ca ar fi dat un asemenea ultimatum, informeaza Digi 24. Cert este ca trupele ruse controleaza deja mare parte a bazelor militare ucrainene din Crimeea, fara sa fi tras macar un foc de arma. Citeste si: Rusia, amenitata cu excluderea din G8 daca nu inceteaza ocuparea Crimeei Rusia a dezmintit existenta .

Focuri de avertisment ale armatei ruse, la Simferopol.

Fortele ruse care incercuiesc baza aeriana ucraineana de la Belbek, din apropiere de Sevastopol, din Crimeea, au tras mai multe focuri de avertisment atunci cand militarii ucraineni au incercat sa se apropie, a declarat un ofiter ucrainean pentru AFP, preluata de Mediafax. Rusii au tras focuri de arma in plan vertical, in timp ce un grup de aproximativ 300 de militari ucraineni se apropia de aerodrom, catre ora locala 9. 00 si ora Rmaniei), a declarat telefonic Oleksei Hramov, un ofiter din .

Tom Ford: Rochiile purtate la Oscar seamana cu cele ale papusilor Barbie din anii 146;50

Creatorul de moda Tom Ford a comparat vestimentatiile purtate de actrite la gala premiilor Oscar cu o efervescenta de rochii Barbie din anii 50, precizand ca nu are libertatea de a imbraca vedetele asa cum isi doreste, informeaza.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )