Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea a expirat. ...

România Liberă România Liberă,
Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea a expirat. ...

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea pentru a se preda a expirat in urma cu o ora. Pana acum nu s-au inregistrat incidente. De altfel, oficialii de la Moscova au negat ca ar fi dat un asemenea ultimatum, informeaza Digi 24. Cert este ca trupele ruse controleaza deja mare parte a bazelor militare ucrainene din Crimeea, fara sa fi tras macar un foc de arma. Citeste si: Rusia, amenitata cu excluderea din G8 daca nu inceteaza ocuparea Crimeei Rusia a dezmintit existenta . continuă pe România Liberă

UPDATE Flota Rusiei din Marea Neagra, ultimatum pentru fortele ucrainene din Crimeea: Asalt militar, daca nu se predau pana la ora 5 a.m. - ministerul ucrainean al Apararii. Flota rusa neaga informatia

Flota Rusiei din Marea Neagra le-a cerut fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti, la ora 5 a. m. 03,00 GMT), riscand in caz contrar un asalt militar, a declarat o sursa din ministerul ucrainean al Apararii, pentru agentia Interfax, preluata de Reuters. Biroul de presa al ministerului ucrainean al Apararii al confirmat pentru BBC ca Flota Rusa din Marea Neagra a emis un astfel de ultimatum. UPDATE 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. UPDATE 18:45 Flota ruseasca din Sevastopol cere predarea imediata a doua nave militare ucrainene, altfel vor ataca - Ministrul Apararii din Ucraina.

UPDATE. Trupe rusesti AU iNCONJURAT unitati militare ucrainene din Crimeea

UPDATE 14:25 - Trupe ruse au inconjurat, duminica, trei unitati militare ucrainene din regiunea autonoma prorusa Crimeea, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate ucrainene citate de CNN. Potrivit surselo.

Moscova le propune cetatenie rusa agentilor serviciilor de securitate ucrainene din Crimeea.

Moscova incearca sa le ofere cetatenie rusa si pasapoarte agentilor serviciilor de securitate ucrainene din regiunea autonoma Crimeea, sustine ministrul ucrainean de Interne, Arseni Avakov. Pe intregul teritoriu al Peninsulei Crimeea, ofiteri militari rusi le-au propus trupelor Ministerului ucrainean de Interne sa primeasca imediat cetatenie rusa si pasapoarte, precizeaza Arseni Avakov, citat de editia online a Wall Street Journal. Potrivit serviciilor de securitate ucrainene, citate de .

Radu Tudor, despre ultimatumul dat Ucrainei: NU va exista niciun fel de razboi

Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 5. 00 si ora Romaniei), altfel vor fi luate cu asalt, potrivit unor surse de la Ministerul.

Biden i-a cerut lui Medvedev, la telefon, sa retraga trupele din Crimeea.

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a indemnat luni Moscova sa-si retraga fortele din Ucraina, intr-o conversatie la telefon cu premierul rus Dmitri Medvedev, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Biden s-a aflat in prima linie a gestionarii crizei ucrainene .

Putin: Fortele ruse nu incercuiesc bazele militare din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat, marti, ca fortele ruse ar incercui bazele militare ucrainene din Crimeea, afirmand ca este vorba despre forte locale de autoaparare, relateaza AFP, conform Mediafax. Intrebat in cadrul unei intalniri cu presa daca fortele ruse opereaza in Crimeea, Putin a raspuns: nu, nu participa. Fortele locale de autoaparare sunt cele care blocheaza bazele ucrainee in Crimeea.

Putin le cere militarilor mobilizati in exercitii in vestul Rusiei sa se intoarca in unitati. Ultimatumul dat fortelor ucrainene, infirmat

Nave militare ruse si echipaje ale Pazei de coasta au efectuat exercitii cu munitie reala in Marea Baltica, in largul coastelor enclavei Kaliningrad, in apropiere de Polonia, de tarile baltice, de Germania si Suedia, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de RIA Novosti. Putin a ordonat intoarcerea lor dupa un raport al Ministerului Apararii care afirma ca exercitiile s-au desfasurat cu succes, a declarat Peskov. Ora 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza nicio actiune militara a Rusiei.

LIVE TEXT UCRAINA Putin le cere militarilor mobilizati in exercitii in vestul Rusiei sa se intoarca in unitati. Ultimatumul dat fortelor ucrainene, infirmat

Nave militare ruse si echipaje ale Pazei de coasta au efectuat exercitii cu munitie reala in Marea Baltica, in largul coastelor enclavei Kaliningrad, in apropiere de Polonia, de tarile baltice, de Germania si Suedia, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de RIA Novosti. Putin a ordonat intoarcerea lor dupa un raport al Ministerului Apararii care afirma ca exercitiile s-au desfasurat cu succes, a declarat Peskov. Ora 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza nicio actiune militara a Rusiei.

LIVE TEXT UCRAINA Putin le cere militarilor mobilizati in exercitii in vestul Rusiei sa se intoarca in unitati. Ultimatumul dat fortelor ucrainene, infirmat. Kremlin: Rusia isi va reduce la zero dependenta economica fata de SUA in caz de sanctiuni

Nave militare ruse si echipaje ale Pazei de coasta au efectuat exercitii cu munitie reala in Marea Baltica, in largul coastelor enclavei Kaliningrad, in apropiere de Polonia, de tarile baltice, de Germania si Suedia, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de RIA Novosti. Putin a ordonat intoarcerea lor dupa un raport al Ministerului Apararii care afirma ca exercitiile s-au desfasurat cu succes, a declarat Peskov. Ora 10:40 Rusia isi va reduce la zero dependenta economica fata de SUA in caz de sanctiuni - consilier al KremlinuluiOra 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza nicio actiune militara a Rusiei.

CRIZA DIN CRIMEEA: in peninsula sunt deja 15.000 de militari rusi, sustine un oficial ucrainean.

Aproximativ 15. 000 de militari rusi sunt in prezent in Peninsula Crimeea, sustine un reprezentant al misiunii Ucrainei la Natiunile Unite, fara a oferi detalii despre modul in care serviciile ucrainene au ajuns la aceasta cifra, relateaza CNN. Nu se stie daca cei 15. 000 de militari sunt de la bazele ruse din Crimeea. Sambata, Ministerul ucrainean al Apararii afirma ca in Crimeea erau 6. 000 de militari rusi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )