Libnet.ro
UNICEF

21:30

Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel putin 20 de oameni. Barbatul se ascunde intr-un mall

Antena3 Antena3,
Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel putin 20 de oameni. Barbatul se ascunde intr-un mall

Imagini cu un soldat thailandez, care a ucis sambata cel putin 20 persoane in Korat, un oras din nord-estul Thailandei, fac inconjurul lumii. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Atac armat in desfasurare in Thailanda: Un soldat si-a ucis comandantul, apoi a deschis focul in mai multe locuri, ucigand cel putin 20 persoane. El nu a fost inca prins, se ascunde intr-un mall

Un soldat thailandez a avut sambata un acces de furie violenta, impuscand mai multe persoane in orasul Nakhon Ratchasima cunoscut si sub numele Korat), din nord-estul tarii, a anuntat politia locala. Potrivit autoritatilor, cel putin 20 oameni au fost ucisi de atacator in mai multe locuri, inclusiv intr-o baza militara si intr-un mall. Atacatorul inca nu a fost prins. 25 Doua victime au fost scoase afara din mall dupa ce s-au auzit focuri de arma martor)UPDATE 21. 45 Noi impuscaturi s-au auzit la mallul in care se ascunde atacatorul - transmit televiziunile locale, potrivit ReutersUPDATE 18. 55 Facebook a sters contul atacatorului din ThailandaUPDATE 18. 45 Fortele de securitate thailandeze au luat cu asalt mallul in care se ascunde atacatorul si ajuta la evacuarea persoanelor dinauntru. 30 Cel putin 20 de oameni au fost ucisi in atacul din Thailanda - arata ultimul bilant anuntat de Ministerul Apararii din aceasta taraUPDATE 18. 05 Zeci de persoane ies in panica din centrul comercial in care atacatorul a deschis focul UPDATE 15. 14 Moartea este inevitabila pentru toata lumea, ar fi scris pe Facebook, inainte de atac, sergentul Jakrapanth Thomma, lunetist in armata thailandeza.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde Politia si Armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 20 persoane au fost ucisede un soldat, sambata, in orasul thailandezNakhon Ratchasima, si un alt numar necunoscut de persoane au fost ranite,anunta BBC. UPDATE 19:30 - Bilantul.

Facebook a sters contul militarului thailandez care a ucis mai multi oameni

Facebook a anuntat, sambata, ca a sters contul barbatului suspectat ca a ucis mai multe persoane in .

Coronavirus: Cel putin 490 de morti in China OMS: Nu este o pandemie Zece persoane aflate pe nava de croaziera japoneza sunt infectate cu coronavirus

Numarul de decese confirmate cauzate de noul coronavirus in China a ajuns la cel putin 490, dupa ce autoritatile din provincia Hubei au anuntat miercuri 65 de noi cazuri de deces, relateaza AFP. Hong Kong a raportat marti primul deces din cauza noului coronavirus, aceasta fiind a doua persoana din afara Chinei continentale ucisa de epidemie. Zece persoane aflate la bordul navei de croaziera Diamond Princes, care este in apropierea portului Yokohama, au fost confirmate ca fiind infectate cu noul tip de coronavirus, informeaza Ministerul japonez al Sanatatii.

Cel putin 33 de morti intr-o avalansa in Turcia. Un consilier al presedintelui Erdogan, ranit

Cel putin 33 de persoane au fost ucise miercuri de o avalansa care s-a abatut asupra a zeci de salvatori dislocati sa salveze cinci persoane in estul Turciei.

UPDATE Zeci de persoane ucise de un soldat din Thailanda care si-a impuscat si ofiterul superior. Politia si Armata au luat cu asalt un mall (FOTO, VIDEO)

Cel putin 20 persoane au fost ucisede un soldat, sambata, in orasul thailandezNakhon Ratchasima, si un alt numar necunoscut de persoane au fost ranite,anunta BBC.

Care este cel mai important eveniment sportiv dupa parerea lui Rafael Nadal

Cu 19 trofee de Grand Slam castigate si 84 de titluri ATP in cariera, Rafael Nadal stie cu siguranta care este, in opinia sa, cea mai importanta competitie sportiva. Se disputa o data la patru ani si este foarte greu de castigat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )