Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini delicioase! Un maestru cofetar din Franta a creat un copac din ciocolata, inalt de 5 metri

Antena3 Antena3,
Imagini delicioase! Un maestru cofetar din Franta a creat un copac din ciocolata, inalt de 5 metri

Raiul gurmanzilor si-a deschis portile la Paris. Un celebru maestru patiser a recreat un peisaj din jungla, exclusiv din ciocolata. Cea mai mare provocare a fost un copac inalt de 5 metri, care a fost expus,. continuă pe Antena3

O romanca ce a reusit sa evite un accident grav pe o autostrada din Franta a murit la spital

O romanca in varsta de aproximativ 40 de ani, care a reusit sa evite producerea unei tragedii pe autostrada A9 din Franta, in urma cu o saptamana, oprind camionul pe care il conducea in pofida unei crize cardiace, a decedat luni la spitalul din Perpignan, anunta Mediafax, citand editia de joi a cotidianului local Midi Libre. Femeia, care lucra pentru o firma de transport international cu sediul in Spania, a dat dovada de sange rece si a oprit camionul ce transporta 30 de tone de piatra, desi suferise o criza cardiaca, a relatat cotidianul francez.

Autoturism Audi A6 furat din Franta, descoperit in P.T.F. Vama Veche

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat un autoturism de lux marca Audi A6 care figura ca fiind furat din Franta, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Renault promite sa mentina toate fabricile din Franta, in schimbul flexibilitatii ...

Renault s-a angajat marti sa mentina in activitate toate fabricile din Franta, daca reprezentantii sindicatelor vor accepta masuri pentru mai multa flexibilitate a fortei de munca, relateaza MarketWatch, citat de Mediafax. Conducerea Renault s-a intalnit cu liderii de sindicat si le-a prezentat planuri de infiintare a doua centre regionale de productie si de concentrare a activitatilor de back-office. De asemenea, au fost discutate masuri pentru o flexibilitate mai mare a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )