Libnet.ro
UNICEF

18:31

Imagini HALUCINANTE din timpul unui BOTEZ. Preotul a luat copilul din mainile nasilor si a inceput sa faca un lucru NECRESTINESC cu micutul (VIDEO)

B1 B1,
Imagini HALUCINANTE din timpul unui BOTEZ. Preotul a luat copilul din mainile nasilor si a inceput sa faca un lucru NECRESTINESC cu micutul (VIDEO)

Imagini halucinante au fost filmate in timpul slujbei de crestinare a unui micut la o biserica din Braila. Preotul i-a uimit pe cei stransi in biserica pentru a lua parte al crestinarea. continuă pe B1

Imagini HALUCINANTE din timpul unui BOTEZ. Preotul a luat copilul din mainile nasilor si a inceput sa faca un lucru NECRESTINESC cu micutul

Imagini halucinante au fost filmate in timpul slujbei de crestinare a unui micut la o biserica din Braila. Preotul i-a uimit pe cei stransi in biserica pentru a lua parte al crestinarea.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa din cauza unui copac cazut pe linia de contact

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, a declarat, pentru Agerpres, directorul regionalei CFR Brasov, Ioan Pintean.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, intrerupta din cauza unui copac cazut

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07. 30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, potrivit Agerpres.

Imagini halucinante! O prezentatoare TV a lesinat in direct

Wendy Williams, o prezentatoare de peste Ocean, a lesinat, chiar in timp ce prezenta o emisiune cu tematica de Halloween. Totul s-a intamplat in decurs de cateva secunde. Initial, ea s-a oprit din vorbit, apoi a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )