Libnet.ro
UNICEF

15:46

Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni o vizita la Centrala Nucleara de la Cernavoda pentru a avea discutii cu conducerea Nuclearelectrica si cea de la CNE Cernavoda, dar si cu angajatii. Seful. continuă pe B1

Imagini inedite in Bucuresti: Doua persoane incearca sa prinda o lebada ce a patruns printre masinile din trafic (VIDEO)

Imagini inedite surprinse in Capitala. O lebada care fugea printre masini a fost fotografiata de un trecator. Pasarea se afla in fata Parcului IOR din Bucuresti. Un barbat si o femeie s-au.

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

Klaus Iohannis, atac violent la unele partide: Atrag ca un magnet penalii!

Presedintele Klaus Iohannis a precizat marti ca nu va recomanda un anumit partid in campania electorala pentru alegerile parlamentare, dar a subliniat ca se va implica in.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Klaus Iohannis, reactie dupa votarea legii conversiei creditelor in franci elvetieni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca va analiza impreuna cu partile implicate proiectele de lege privind conversia creditelor in franci elvetieni si eliminarea a 102 taxe iar apoi va face.

Klaus Iohannis, reactie violenta la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu: Ne-am lamurit cu acest individ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referindu-se la apelul lui Calin Popescu Tariceanu catre parlamentari sa nu se mai pronunte asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunitatii pana la.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )