Libnet.ro
carturesti.ro

21:00

Imagini scandaloase! Un profesor de la Liceul Jean Monnet mimeaza scene de amor cu o eleva

Antena3 Antena3,
Imagini scandaloase! Un profesor de la Liceul Jean Monnet mimeaza scene de amor cu o eleva

Inca un scandal zguduie unul dintre liceele cu pretentii din Bucuresti. Este vorba despre un profesor de muzica de la Liceul Jean Monnet care mimeaza scene erotice cu o adolescenta asezata pe un scaun. continuă pe Antena3

Profesor de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, scene erotice cu o eleva in fata colegilor. Reactia institutiei VIDEO

Un profesor de la Liceul Jean Monnet din Capitala s-a dat in stamba in timpul unei petreceri, mimand scene de sex cu o adolescenta, in timp ce elevii aplaudau si filmau cu telefoanele.

Scandal la Liceul Jean Monnet: Profesor filmat dansand erotic cu o eleva de 16 ani, la o petrecere cu adolescenti. Politia a inceput verificarile

Un profesor suplinitor de la Liceul Jean Monnet din Capitala a fost filmat la o petrecere cu adolescenti in timp ce dansa si mima scene de sex cu o eleva de la aceeasi scoala in varsta de 16 ani, relateaza Adevarul. ro, care publica imagini. Profesorul a demisionat, iar Politia Capitalei a anuntat ca a inceput verificari in acest caz.

Un profesor de la Jean Monnet, filmat in timpul unor scene erotice cu o eleva de 16 ani. Totul s-a petrecut in timpul unei petreceri private

Un profesor de la Liceul Jean Monnet a fost filmat in timpul unor scene erotice cu o eleva de 16 ani. Cadrul didactic se afla la o petrece cu adolescentii. Profesorul suplinitor a demisionat intre timp, iar Politia Capitalei au inceput o ancheta. Profesor de la Liceul Jean Monnet, filmat in timpul unor scene erotice .

Profesor de la Jean Monnet, scene erotice cu o eleva de 16 ani. Ziua prof de muzica, noaptea stripperEXCLUSIV

Un profesor de la Jean Monnet a fost filmat la o petrecere privata in timp ce realiza scene demne pentru filmele pentru adulti cu o eleva din acelasi liceu. Click! publica, in exclusivitate, dezvaluiri din cel mai nou scandal din invatamant, dupa ce adolescentii s-au distrat impreuna cu profesorul de muzica, care simula sexul oral cu tanara de doar 16 ani.

Directoarea Liceului Jean Monnet, dupa scandalul cu profesorul exhibitionist: E greu de controlat. Nu putem alege profesorii

Directoarea Liceului Jean Monnet, Tudorita Codreanu, spune ca nu a avut stomacul sa se uite la intregul filmulet cu profesorul exhibitionist. Profesorul de muzica nu era titular la noi la liceu, ci suplinitor, a venit in aceasta toamna in locul unei colege care, din motive medicale, si-a luat o jumatate de norma, a explicat directoarea.

watchshop.ro

actualitate, 21:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1502 seconds )