Libnet.ro
UNICEF

07:45

Imaginile pentru care Kovesi cere milionul de la ziaristi

Antena3 Antena3,
Imaginile pentru care Kovesi cere milionul de la ziaristi

Directia Nationala Anticoruptie a intervenit in procesul civil dintre Codruta Kovesi si jurnalistii si comentatorii Antena 3. Procurorii au cerut toate documentele de la dosar, pe motiv ca le sunt nece. continuă pe Antena3

Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnalistii Antena 3

Jurnalistii luju. ro au descoperit care este dosarul penal instrumentat de DNA, pentru care s-au cerut documentele din dosarul procesului civil dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3. Este vorba.

Motivul pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani

Un medic popular, Victor Dosenko din Ucraina, sustine ca a descoperit adevaratul motiv pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani. in primul rand, asupra sanatatii noastre influenteaza lucrurile cu.

S-a aflat motivul pentru care Tania Budi e stralucitoare la 50 de ani

Este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton, iar de curand a implinit 50 de ani. Recent s-a aflat secretul pentru care Tania Budi arata cu adevarat uluitor. Vedeta este indragostita. Fosta.

Lovitura pentru Codruta Kovesi in procesul cu jurnalistii Antena 3

Lovitura pentru Kovesi dupa abuzul DNA in procesul intentat jurnalistilor Antena 3. Inspectia judiciara s-a autosesizat dupa actiunea de intimidare a DNA.

Rasturnare de situatie in cazul Magdalenei Serban. Motivul halucinant pentru care criminala de la metrou ar putea scapa usor

Crima de la metroul Dristor, undeMagdalena Serbana ucis-o pe Alina Ciucu, o tanara gravida de 25 de ani, dupa ce a impins-o in fata metroului a socat o lume intreaga. insa, cei care asteapta.

IMUNOGLOBULINA. Ce este imunoglobulina, medicamentul pentru care Romania a cerut activarea mecanismului de protectie civila europeana

IMUNOGLOBULINA este o proteina a serului sangvin secretata de catre plasmocite, provenite din limfocite globule albe care intervin in imunitatea cclulara) de tip B ca reactie la introducerea in organism a unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )