Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce impact va avea asupra economiei Romaniei cel mai mare acord comercial din istorie? Ambasada Marii Britanii organizeaza o dezbatere despre TTIP inainte de inceperea celei de-a 12 a runde de negociere

Hotnews Hotnews,
 Ce impact va avea asupra economiei Romaniei cel mai mare acord comercial din istorie? Ambasada Marii Britanii organizeaza o dezbatere despre TTIP inainte de inceperea celei de-a 12 a runde de negociere

Cel mai mare acord comercial din istoria omenirii este in plina negociere intre UE si SUA. TTIP suscita un interes urias in Europa, asteptarile economice fiind amestecate cu indoieli in randul societatii civile. La ce se pot astepta firmele locale si oamenii de rand, din pozitia de cetatean si consumator? Ce va inseamna acordul pentru investitiile straine in Romania? Cat de indreptatile sunt criticile aduse acordului?. continuă pe Hotnews

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Cel mai mare traficant de arme din Romania, eliberat in secret din arest

Shimon Naor, cel mai mare traficant de arme pe care l-a avut Romania, a fost eliberat in secret din inchisoare la sfarsitul anului trecut. Israelianul a plecat din tara si a petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Cel mai mare scandal din istoria tenisului. Documente incendiare publicate de BBC

Ancheta jurnalistica a postului de televiziune britanic BBC a relevat faptul ca mai multi jucatori de top sunt suspectati ca au trucat partide in ultimul deceniu. Uniunea de Integritate din Tenis UIT), forul care.

Cel mai mare regret al Nicoletei Luciu dupa operatia de micsorare a sanilor

A fost nevoita sa-si micsoreze sanii din cauza unor dureri cumplite de spate, iar Nicoleta Luciu mai are un regret.

Ce spune presa internationala despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucuresti

Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail au publicat articole despre cel mai mare complex SPA din Europa, Therme Bucuresti, care s-a deschis recent in nordul Capitalei.

Un primar din Alba cere sa fie exclus din PNL: Sunt cel mai mare basist din Romania

Primarul comunei Metes, Traian Ursales, membru al Partidului National Liberal, vrea sa fie exclus din partid pe motiv ca este cel mai mare basist din Romania. Traian Ursales a anuntat ca va candida din nou la Primaria Metes din partea Partidului Miscarea Populara.

De ce se blocheaza in detalii negocierea celui mai mare acord comercial din istorie: diferentele intre SUA si UE

Negocierile intre UE si SUA pentru TTIP cel mai mare acord comercial din istorie) sunt anevoioase si contestate in multe tari europene, scrie site-ul Politico. eu, care analizeaza negocierile trans-atlantice prin prisma sistemelor decizionale din cele doua mari blocuri. Autorul analizei arata ca aceste diferente legate de relatia dintre executiv si legislativ pe de o parte, dar si cea dintre cetateni si puterea politica, pe de alta parte, duce la aparitia unor blocaje in dezbaterile interne din Europa.

Palatul Culturii din Tauti. Caminul cultural cu o capacitate mai mare decat numarul locuitorilor satului

In satul Tauti din comuna Metes se construieste cel mai mare camin cultural din Alba si probabil unul dintre cele mai mari din Romania. Cladirea ar fi trecut neobservata daca primarul nu ar fi recunoscut ca este o greseala si daca capacitatea nu ar fi depasit cu mult populatia satului. Poate fi denumit un veritabil Palat al Culturii Satesti avand in vedere dimensiunile foarte mari, total neadaptate nevoilor locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )