Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

Antena3 Antena3,
Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului. continuă pe Antena3

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Cel mai mare traficant de arme din Romania, eliberat in secret din arest

Shimon Naor, cel mai mare traficant de arme pe care l-a avut Romania, a fost eliberat in secret din inchisoare la sfarsitul anului trecut. Israelianul a plecat din tara si a petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Grupul american Boeing Co. si-a mentinut anul trecut pozitia de cel mai mare producator de avioane din lume, depasind Airbus Group NV pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a accelerat productia modelului de varf 787 Dreamliner, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Un primar din Alba cere sa fie exclus din PNL: Sunt cel mai mare basist din Romania

Primarul comunei Metes, Traian Ursales, membru al Partidului National Liberal, vrea sa fie exclus din partid pe motiv ca este cel mai mare basist din Romania. Traian Ursales a anuntat ca va candida din nou la Primaria Metes din partea Partidului Miscarea Populara.

FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Incepand de joi, Bucurestiul devine Capitala termala a Europei. Asta pentru ca isi deschide portile cel mai mare resort de relaxare, cu o suprafata de 30. 000 de metri patrati si o capacitate de 4. 000 de persoane simultan.

Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

La 73 de ani, Harrison Ford este considerat cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei, de catre siteul Box Office Mojo.

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

IFR: Hotel Lotte ar putea avea cea mai mare listare din Coreea de Sud

Hotel Lotte Co. ar putea obtine pana la 5 miliarde de dolari intr-o oferta publica initiala care ar putea fi cea mai mare din Coreea de Sud, anunta IFR, citand surse apropiate situatiei.

Sprijin nesperat pentru cel mai mare spital din Valcea: doua fundatii au donat aparatura in valoare de 15 000 de euro

In spatele uneia dintre fundatiile care sprijina Spitalului Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea se afla copiii unui regretat om de afaceri din judet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )