Libnet.ro
UNICEF

09:30

Imposibilul s-a produs. Leicester City este noua campioana din Premier League

Antena3 Antena3,
Imposibilul s-a produs. Leicester City este noua campioana din Premier League

Leicester City a castigat, in premiera, titlul de campioana in Premier League, cu doua etape inainte de finalul campionatului. Echipa lui Claudio Ranieri are 7 puncte avans in fata. continuă pe Antena3

Leicester City, la un pas de castigarea campionatului din Marea Britanie. Acestia au reusit un egal cu Manchester United, urmatoarele meciuri fiind decisive pentru elevii lui Ranieri

Egal in campionatul Angliei, in meciul care ar fi putut decide castigatoarea din acest sezon. Leicester City a reusit doar un scor de 1-1 contra rivalei Manchester United. Elevii lui Claudio.

Liga 1 Astra Giurgiu este noua campioana a Romaniei/ Steaua-Pandurii 1-1

FC Steaua Bucuresti nu a reusit decat un rezutat de egalitate pe teren propriu in fata celor de la Pandurii Tg-Jiu, scor 1-1, iar Astra Giurgiu este noua campioana a Romaniei la fotbal. Elevii lui Sumudica mai au doua partide de disputat, dar si un avans de 5 puncte in fata Stelei, care mai are un singur meci de jucat.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )