Libnet.ro
UNICEF

18:15

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

B1 B1,
Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a. continuă pe B1

Amazon a anuntat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Retailerul Amazon a anuntat profit de 512 milioane dolari pentru primele trei luni ale anului, fiind cea mai buna valoare din istoria companiei care trimestrul trecut a inregistrat vanzari de aproape 30 miliarde dolari. Amazon are 230. 000 de angajati, iar actiunile au crescut cu 12% dupa anuntarea rezultatelor, ceea ce duce capitalizarea de piata a gigantului online la 280 milioane dolari.

URARI DE PASTE! Cele mai calde URARI DE PASTE pentru cei dragi

URARI DE PASTE Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE. Ce sa le urezi celor dragi

Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

Cele mai mari dezastre militare ale romanilor

Unul dintre principalii piloni ai maretei civilizatii romane l-a reprezentat armata, care a i-asigurat suprematia vreme de secole. Si totusi, pe langa multele victorii rasunatoare ale masinariei de razboi, legiunile au cunoscut si unele infrangeri cel putin la fel de spectaculoase. Cateva dintre ele:.

Aglomeratie pe sosele, la revenirea din minivacanta de Paste. Unde sunt cele mai mari probleme in trafic

Minivacanta de Paste si de 1 Mai s-a incheiat, asa ca toata lumea se indreapta acum spre casa, ceea ce inseamna aglomeratie pe sosele .

Hristos a inviat! Romanii au luat lumina: cum a decurs slujba de inviere in cele mai mari orase ale tarii

Romanii au mers noaptea trecuta la biserica pentru a lua lumina si pentru a participa la slujba de inviere. Va prezentam reportaje realizate in mai multe orase ale tarii. Hristos a inviat!.

in ma ma, cele mai mari temeri ale clasei de mijloc se reunesc si devin realitate. Un film despre cancer, copii, feminitate, dragoste si viata VIDEO

Cel mai nou film al regizorului spaniol Julio Medem spune, intr-un mod nu prea reusit, povestea Magdei, jucata de Penelope Cruz, o mama singura care afla ca are cancer.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

FOTO. Dezvaluire. Cine a fost marea iubire a lui Meryl Streep

In 1978, tanara Meryl Streep era pe punctul de a deveni una dintre cele mai mari actrite din generatia ei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )