Libnet.ro
UNICEF

06:15

Inalta Curte judeca luni cererea ANI de schimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Inalta Curte judeca luni cererea ANI de schimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta luni cererea Agentiei Nationale de Incompatibilitate de schimbare a termenului la care se va analiza admisibilitatea recursului in dosarul lui Iohannis, respectiv data la care s-ar putea decide fie ca recursul este nefondat si ca ramane solutia de anulare a raportului de incompatibilitate, fie ca acesta se judeca pe fond, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul lui Klaus Iohannis, judecata luni

Cererea prin care Agentia Nationala de Integritate ANI) care preschimbarea termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecata luni de instanta suprema, anunta Mediafax. Data de luni, 27 octombrie, pentru judecarea cererii a fost stabilita joi de instanta suprema.

Curtea Suprema ar putea anunta inainte de alegeri daca Iohannis a fost incompatibil

Judecatorii Curtii Supreme vor discuta luni cererea Agentiei Nationale de Integritate de preschimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate a prezidentiabilului Klaus Iohannis.

Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul lui Iohannis, judecata luni

Cererea prin care Agentia Nationala de Integritate ANI) cere preschimbarea termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecata luni de instanta suprema, transmit surse din presa.

Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate lui Iohannis, judecata pe 27 octombrie

Cererea prin care Agentia Nationala de Integritate cere preschimbarea termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecata luni de instanta suprema. ANI a cerut instantei supreme,.

Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis, judecata pe 27 octombrie

Cererea prin care Agentia Nationala de Integritate cere preschimbarea termenului din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecata luni de instanta suprema. ANI a cerut instantei supreme,.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, adusi la Inalta Curte, pentru judecarea propunerii de arestare

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, inculpati in dosarul retrocedarilor, au fost adusi, joi seara, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca propunerea de arestare a procurorilor DNA pe numele celor doi, informeaza Mediafax. Sedinta in care se va judeca propunerea de arestare pe numele lor va incepe la ora 22.

Antena 3 face o drama nationala din audierile in dosarul referendumul programate joi dimineata la Inalta Curte

Antena 3 prezinta intr-o nota dramatica audierea la Inalta Curte a celor peste o suta de martori in dosarul referendumul programata pentru joi dimineata. Jurnalistul Adrian Ursu a intrat in direct pentru a comenta evenimentul afirmand ca s-a disparut oirce limita si s-a declarat de-a dreptul socat de imaginile cu oameni adusi cu autobuzul. In tot acest timp, pe burtiera Antena 3 scria mortii chemati in dosarul referendumul, bolnavi adusi in fata judecatorilor iar realizatorul emisuinii a opinat ca este o actiune in forta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3358 seconds )