Libnet.ro
UNICEF

13:15

inca 30 de zile de stare de alerta. Se interzic grupurile mai mari de sase persoane

România Liberă România Liberă,
inca 30 de zile de stare de alerta. Se interzic grupurile mai mari de sase persoane

Guvernul Orban a decis prelungirea cu 30 de zile a starii de alerta, fara a mai face nicio derogare . continuă pe România Liberă

DOCUMENT Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile. Arafat: Cu modificari minimale, fara restrictii suplimentare

In sedinta de vineri seara, Guvernul a decis prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile, a anuntat premierul Ludovic Orban. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca nu vor fi introduse noi restrictii.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Hotararea va fi luata vineri de Guvern

Starea de alerta va fi prelungita pentru inca 30 de zile. Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri o hotarare in acest sens. Purtatul mastii ramane obligatoriu in spatiile inchise sau deschise aglomerate, iar orarul limitat al teraselor nu se schimba.

Starea de alerta pe teritoriul Romaniei se prelungeste pentru inca 30 de zile, incepand de astazi

Starea de alerta se prelungeste incepand de astazi cu 30 de zile. Purtatul mastii ramane obligatoriu in spatiile inchise sau deschise aglomerate, iar orarul limitat al teraselor a fost prelungit cu ora.

DOCUMENT. Se prelungeste starea de alerta pentru inca 30 de zile

Guvernul a decis prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile, incepand cu 16 august. Documentul in care sunt prezentate masurile necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 poate fi citit mai jos.

Romania, din nou in Stare de Alerta. Cand ne-am putea relaxa

Romania a intrat in a patra luna de stare de alerta. Astfel, purtarea mastii ramane obligatorie, timp de inca 30 de zile, atat la interior, cat si in spatiile deschise si aglomerate, teatrele si cinematografele raman inchise, iar intrunirile in aer liber sunt limitate la 50 de persoane.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

DOCUMENTE Starea de alerta se prelungeste pentru 30 de zile O ora in plus la programul teraselor

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, nefiind introduse restrictii suplimentare fata de cele de pana acum. Singura modificare prevazuta este ca programul teraselor se prelungeste pana la ora 24. 00, iar ultima comanda se ia la ora 23.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )