Libnet.ro
UNICEF

14:00

inca o lovitura pentru Dan Tudorache! BEC, decizie finala in cazul alegerilor din sectorul 1

Antena3 Antena3,
inca o lovitura pentru Dan Tudorache! BEC, decizie finala in cazul alegerilor din sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins solicitarea lui Daniel Tudorache de anulare a alegerilor la Sectorul 1. Candidatul PSD a facut acest demers dupa ce Antena 3 a difuzat imagini care arata suspiciuni asupra corectitudinii numararii votului. continuă pe Antena3

Dan Tudorache, chemat la Sectia speciala. Primarul in functie sustine ca BEC va analiza, vineri, solicitarea sa de anulare a alegerilor in Sectorul 1

Dan Tudorache, primarul in functie al Sectorului 1, sustine ca a fost chemat la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma plangerii facute impotriva presedintelui Biroului Electoral al.

Audieri la Sectia speciala dupa plangerea depusa de Dan Tudorache privind presupuse fraude la vot Oana Lovin si Codruta Cerva, printre cei audiati

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) pentru a fi audiate dupa ce primarul in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus plangere impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprincu, acuzand fraude la vot. Printre cei audiati s-au aflat si cele doua protestatare promovate intens de Antena 3, Oana Lovin, protestatara cu sparanghelul, si Codruta Cerva. Lovin a sustinut ca vrea sa primeasca calitatea de martor protejat, pentru ca viata i-ar fi in pericol.

Dan Tudorache, primele declaratii dupa ce a iesit de la audieri: Sunt optimist ca se va afla adevarul!

Dan Tudorache, primarul in functie la Sectorul 1, a facut, vineri seara, primele declaratii dupa ce a fost audiat de procurorii Sectia de investigare a infractiunilor in justitie. Edilul a afirmat ca de luni incolo vor fi audiate alte persoane indicate de el si de avocatul Mihai Dragan ca ar cunoaste detalii importante in cazul posibilei fraudari la alegerilor de la Sectorul 1.

Despartirea momentului in showbizul romanesc. Nu mai e cale de intoarcere pentru Dan Bittman

Dan Bittman traieste senzatii tari si la aceasta varsta! Cine spune ca trairile intense au o oprire candva? Sigur nu celebrul cantaret care a cam patit-o din cauza iubitei mult mai tinere. Dan Bittman, din nou burlac! Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard, cine fuge dupa doi iepuri nu prinde niciunul .

Dan Tudorache inca spera la Primarie si spune ca asteapta luni decizia BEC cu privire la contestatia sa

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Daniel Tudorache, a spus ca se asteapta ca Biroul Electoral Central sa ia in calcul contestatia sa cu privire la imaginile aparute in spatiul public cu persoane intrate in sala sacilor de voturi.

Dan Tudorache: Astept ca maine BEC sa ia in discutie contestatia mea privind imaginile din presa. Nu-mi dau seama cum poate BEC sa anunte un castigator fara sa discute imaginile

Daniel Tudorache a comentat situatia de la alegerile locale pentru Primaria Sectorului 1, la care a candidat pentru un nou mandat din partea PSD, si sustine ca asteapta ca Biroul Electoral Central sa ia in.

Dan Tudorache, la iesirea de la SIIJ, unde a depus o plangere impotriva presedintelui BES 1: Cei care au informatii vor fi chemati la audieri, de luni

Primarul in functie Daniel Tudorache a fost chemat vineri la Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie, unde a depus o plangere impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, Nicolae.

Lovitura pentru Dinamo. Jucator adus de la Manchester City

Manchester City si Dinamo Bucuresti au ajuns la un acord in aceasta seara pentru transferul definitiv al mijlocasului spaniol Aleix Garcia Serrano 23 de ani) la clubul din Stefan cel Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )