Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca patru romani au murit de coronavirus: bilantul ajunge la 22. Un barbat a murit in ambulanta

Adevărul Adevărul,
inca patru romani au murit de coronavirus: bilantul ajunge la 22. Un barbat a murit in ambulanta

Joi seara au fost confirmate inca patru decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus, ducand bilantul total al victimelor in tara noastra la 22. Este vorba de trei barbati cu varstele de 56, 49 si 45 de ani, si o femeie de 70 de ani. continuă pe Adevărul

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

inca un deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus: Bilantul victimelor din Romania ajunge la 23

A fost inregistrat inca un deces al unui pacient infectatcu noul coronavirus. in total,la nivel national bilantul victimelor a ajunsla 23. Potrivit informarii transmise de Grupul de.

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

CORONAVIRUS |11 romani infectati cu COVID-19 au murit. Cinci decese sunt ale unor pacienti de la Spitalul Judetean Suceava. Ultimele victime, raportate cu intarziere

Inca trei romani diagnosticati cu coronavirus au murit, bilantul deceselor ajungand astfel, la 11. Este vorba despre un barbat de 59 ani, pacient Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, fara posibila.

CORONAVIRUS |inca un deces al unui pacient infectat cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 14 victime, dintre care 6 doar la Suceava

Inca un pacient contaminat cu coronavirus a murit in Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat de 52 ani, internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava,.

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava.

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane.

794 de romani infectati cu coronavirus, 11 morti si peste 5.500 in carantina

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca pana astazi, 24 martie 2020, la ora 20. 00, in Romania au fost confirmate 794 de cazuri de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )