Libnet.ro
UNICEF

06:15

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Adevărul Adevărul,
186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava. continuă pe Adevărul

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane.

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

Al doilea mort de COVID-19. 66 de noi cazuri de imbolnavire, anuntate duminica

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns duminica la 433 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 66 cazuri. Au fost inregistrate primele 2 decese pe teritoriul Romaniei ale unor pacienti infectati cu noul tip de coronavirus.

CORONAVIRUS |Bilantul persoanelor infectate din Romania a urcat la 762, cu 186 de cazuri noi. La ATI sunt internati 16 pacienti, dintre care 6 in stare grava 461 de teste efectuate la privat

Autoritatile romane au depistat la nivel national, pana marti, 762 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate si externate.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango, in varsta de 86 de ani, care anuntase saptamana trecuta ca a fost spitalizat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, a murit.

Consiliul de Securitate ONU nu reuseste sa adopte o declaratie privind noul coronavirus. De ce se opun chinezii si rusii? Diplomat occidental: Sunt idioti

Consiliul de Securitate al ONU, care nu s-a mai reunit de 12 zile, este profund divizat atat pe tema unui proiect al unei declaratii privind noul coronavirus, cat si pe tema reuniunilor online in vederea adoptarii unor rezolutii, carora li se opune Moscova.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

Angajatii Spitalului Judetean Suceava, trimisi la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o inghesuiala de nedescris (FOTO)

Toti angajatii Spitalului Judetean Suceava au fost trimisi sa fie testati pentru a se stabili daca sunt infectati cu noul coronavirus. Testarile au inceput inca de la inceputul saptamanii si se vor prelungi in zilele care urmeaza.

Al optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat marti cel de-al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in data de 19. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )