Libnet.ro
UNICEF

05:30

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Adevărul Adevărul,
143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane. continuă pe Adevărul

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

Al doilea mort de COVID-19. 66 de noi cazuri de imbolnavire, anuntate duminica

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns duminica la 433 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 66 cazuri. Au fost inregistrate primele 2 decese pe teritoriul Romaniei ale unor pacienti infectati cu noul tip de coronavirus.

inca 10 clujeni au fost infectati cu coronavirus. Numarul total al pacientilor confirmati pozitiv care sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca 10 dintre cele 31 de noi cazuri de imbolnavire inregistrate la nivel national provin din judetul Cluj.

Republica Moldova a ajuns la 66 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Presedintele Dodon crede ca pot fi cateva sute de cazuri in urmatoarele doua saptamani

Un numar de 66 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova, cu 17 pacienti depistati doar vineri. Dintre persoanele testate pozitiv vineri, 12 sunt cu transmitere locale,.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

Noul coronavirus, o noua provocare a serviciilor secrete

Noul coronavirus bulverseaza de asemenea lumea serviciilor de informatii occidentale, a caror vigilenta se dubleaza - in contextul unui Internet supraincarcat -, iar serviciile de spipnaj se redimensioneaza in fata unor amenintari multiforme, in timp ce Guvernele se concentreaza doar asupra epidemiei, relateaza AFP.

Al cincilea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat luni la amiaza cel de-al cincilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba de un barbat, de 71 ani, din Suceava, insa autoritatile nu au precizat deca acesta suferea de boli cronice preexistente.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Sotia lui Idris Elba, infectata cu noul coronavirus la o saptamana dupa ce a refuzat sa se izoleze de actor: Iubirea e tot ce-ti ramane FOTO

Sotia lui Idris Elba, in varsta de 30 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, la o saptamana de cand actorul britanic a aflat ca este infectat. Modelul si-a explicat decizia de a nu urma recomandarile medicilor de a se autoizola fara sotul ei.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )