Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca o plecare din Pro Romania. Dupa doar trei luni, Gelu Diaconu paraseste si el barca lui Victor Ponta: Si-a facut un fel de renume din a nu-si respecta cuvantul

B1 B1,
inca o plecare din Pro Romania. Dupa doar trei luni, Gelu Diaconu paraseste si el barca lui Victor Ponta: Si-a facut un fel de renume din a nu-si respecta cuvantul

Inca o plecare din partidul condus de Victor Ponta. Dupa esecul inregistrat la alegerile locale, fostul premier este torpilat din interior. Astfel, dupa demisia vicepresedintelui Pro Romania, Ioana Petrecu, si. continuă pe B1

Dupa doar trei luni, Gelu Diaconu pleaca din Pro Romania

Gelu Diaconu, fost sef al Fiscului, pleaca din Pro Romania dupa doar trei luni de la inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta, despre care spune ca si-a facut un fel de renume din a nu-si respecta cuvantul.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, demisioneaza din Pro Romania: Sper ca cei care au ramas sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a anuntat joi ca demisioneaza din partid, dupa doi ani in care i-a fost alaturi lui Victor Ponta. Ioana Petrescu demisioneaza din Pro.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, isi da demisia din Pro Romania

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante in Guvernul Ponta, a anuntat ca se retrage din Pro Romania, dupa doi ani in care a activat in acest partid. Mai mult, aceasta si-a manifestat intentia de candida pentru alegerile parlamentare din toamna.

Ioana Maria Petrescu, celebra pentru momentul MTO, pleaca din PRO Romania

Ioana Maria Petrescu, vicepresedinte al PRO Romania si fost ministru de Finante, a anuntat pe pagina de Facebook ca pleaca din partidul lui Victor Ponta, transmitandu-le colegilor ca spera sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi: Mai avem doar un loc liber la terapie intensiva

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, a anuntat, miercuri, ca la nivelul unitatii medicalemai este un singur loc disponibil pentru persoanele testate pozitiv cu noul.

Clinica medicala din Bucuresti, inchisa dupa ce 6 angajati au fost confirmati cu COVID-19

Activitatea Clinicii Provita Alexandrina din Bucuresti a fost sistata in aceasta dimineata, dupa ce, la o testare de rutina, 6 asistente medicale generaliste au fost confirmate azi-noapte cu COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )