Libnet.ro
UNICEF

21:15

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi: Mai avem doar un loc liber la terapie intensiva

B1 B1,
Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi: Mai avem doar un loc liber la terapie intensiva

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, a anuntat, miercuri, ca la nivelul unitatii medicalemai este un singur loc disponibil pentru persoanele testate pozitiv cu noul. continuă pe B1

Acesta este doar inceputul. Un medic de la Spitalul de Boli Infectioase ne spune adevarul in fata: O sa explodeze si mai mult cazurile

Dupa ce Romania a inregistrat astazi un numar record de imbolnaviri cu COVID-19, 2. 158 de noi cazuri, specialistii sunt in alerta. Paturile de Terapie Intensiva sunt din ce in ce mai putine iar viitorul nu arata deloc bine. Un medic de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a spus, la Sinteza Zilei, ca numarul cazurilor va exploda in perioada urmatoare pentru ca autoritatile nu testeaza asa cum ar trebui.

Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, Florin Secureanu, trimis in judecata de DNA

Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Bucuresti,Florin Secureanu a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de cinci infractiuni de abuz in serviciu, anunta Directia.

Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Verdict crunt in pentru fostul primar din Iasi. La doar doua zile dupa alegerile locale 2020, Gheorghe Nichita a fost condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul Amanta. Gheorghe Nichita, condamnat in dosarul Amanta. Cati ani de inchisoare a primit fostul primar din Iasi? Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, .

Se inchid restaurantele si cafenelele in patru localitati din Iasi

Restaurantele, cafenelele aflate in interior si jocurile de noroc se inchid in patru comune din Iasi, din cauza cresterii cazurilor de Covid-19. De asemenea, in orasul Iasi s-ar putea lua aceleasi masuri, daca imbolnavirile continua sa creasca.

Frauda la o sectie de votare din Iasi: Zeci de cereri pentru urna mobila au fost depuse fara semnatura

Primele acuzatii de frauda electorala au aparut la o sectie de votare din Iasi, in localitatea Rachiteni, atunci cand zeci de cereri pentru urna mobilaau fost depuse fara semnatura. Conform.

Urna mobila a fost utilizata de 80 de pacienti cu Covid-19 la Iasi

Urna mobila a fost folosita de 80 de pacienti cu Covid-19 din Iasi. La spitalul de Boli Infectioase din Iasi au votat aproape 30% dintre pacientii cu Covid-19, potrivit News. ro. Dintre cei.

Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

In ziua alegerilor locale mai multe suspiciuni de frauda electorala au aparut la Iasi, in localitatea Rachiteni. Acuzatiile il vizeaza pe unul dintre candidati care ar fi incercat sa depuna fara.

CORONAVIRUS |Se inchid restaurantele si cafenelele din Iasi, in urma cresterii cazurilor de COVID-19

Restaurantele si cafenele se vor inchide total in Iasi din cauza cresterii considerabile a numarului infectarilor cu noul coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat aceasta decizie p.

in Consiliul General, din calculele noastre avem majoritate impreuna cu PNL. Vlad Voiculescu va fi viceprimar and

Liderul USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat luni ca, din calculele USR-PLUS, exista o majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti alaturi de PNL, iar liderul PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu va fi viceprimar, conform news. ro.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )