Libnet.ro
UNICEF

20:15

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

B1 B1,
inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni. continuă pe B1

Marcel Pavel, diagnosticat cu Covid-19, mesaj din spital: Am trecut prin momente cumplite

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu Covid-19 si internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca in ultimele zile a trecut prin momente cumplite, ca a fost salvat de medici, dar ca mai are inca o perioada dificila de trecut.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iata ce se intampla la Antena 1! .

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Cantareata Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Barabancea, vedeta a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat in contact cu cantaretul Marcel Pavel, participant la aceeasi emisiune.

BREAKING NEWS! Marcel Pavel nu a fost primul infectat cu coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu a fost prima vedeta care a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva si implicit nu a.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ar fi luat virusul de la Marcel Pavel in timpul filmarilor de la Antena 1

Toto Dumitrescu, in varsta de 22 de ani, este infectat cu noul coronavirus. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este internat la spitalul Matei Bals de cateva zile. Acesta ar fi luat virusul de la Marcel Pavel in timpul filmarilor din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, relateaza Digisport.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iata cum se simte artistul acum, dar si ce alti colegi de breasla au mai contactat virusul.

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )