Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

ADPM ADPM,
Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iata ce se intampla la Antena 1! . continuă pe ADPM

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

indragitul artist Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la Institutul Matei Bals din capitala.

Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Cantareata Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Barabancea, vedeta a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat in contact cu cantaretul Marcel Pavel, participant la aceeasi emisiune.

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

BREAKING NEWS! Marcel Pavel nu a fost primul infectat cu coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu a fost prima vedeta care a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva si implicit nu a.

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cantaretul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. CantaretulMarcel Pavel,despre care se stiainca.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19. Artistul e internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus si a fost internat laInstitutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )