Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o victima a incendiului de la Colectiv a decedat in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
inca o victima a incendiului de la Colectiv a decedat in Marea Britanie

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63. continuă pe România Liberă

inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63, relateaza Mediafax.

Marea Britanie isi inchide ultima mina de carbune

Mina de carbune de la Kellingley Colliery, Yorkshire, nordul Angliei, a devenit vineri ultima mina de carbune din Marea Britanie care si-a inchis portile, punand punct unei industrii care a marcat profund istoria economica si sociala a Marii Britanii, informeaza AFP.

Ultima mina de carbune din Marea Britanie, inchisa

Ultima mina de carbune din Marea Britanie, de la Kellingley Colliery, Yorkshire, si-a inchis portile, vineri, si a pus punct, astfel, unei industrii care a marcat profund istoria economica si sociala a Marii Britanii.

Somajul din Marea Britanie, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii zece ani

Piata fortei de munca din Marea Britanie continua sa se consolideze, insa rata anuala de crestere a salariilor este sub asteptari, transmite BBC, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )