Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Adevărul Adevărul,
inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Tragedia din Colectiv. Bilantul a crescut la 63 de morti

Inca un ranit in incendiul din clubul Colectiv si-a pierdut viata in aceasta seara. Este vorba despre un pacient care era internat intr-un spital din Marea Britanie, anunta Digi 24.

REVISTA BLOGURILOR. Cum explica Arafat interdictia ambulantelor private de a interveni in incendiul din Colectiv

Blogurile de vineri scriu despre motivatia secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, cu privire la interdictia primita de doua ambulante private, carora le-a fost interzis accesul la locul interventiei, in noaptea incendiului din clubul bucurestean Colectiv, dar si despre previziunile de cresterea economica a Romaniei, anul viitor.

Eugen Olteanu, designerul care isi promoveaza colectia folosindu-se de tragedia din Colectiv

Eugen Olteanu a devenit cel mai blamat designer al momentului, dupa ce a avut indrazneala de a-si promova colectia de incaltari, la Bucharest Fashion Week, folosindu-se de tragedia din clubul Colectiv. Tanarul si-a imbracat modelele cu un material ce imita folia izoterma, aceea in care au fost invelite victimele arse.

Declaratii sfasietoare facute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: Nu credeam in Dumnezeu

Corina Ionita este una dintre tinerele care a reusit sa scape cu viata din tragedia de la Colectiv. A fost ranita, tratata intr-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasa. Tragedia de la Colectiv a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )