Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendii puternice in California - cel putin zece persoane si-au pierdut viata. Operatiuni masive de evacuare

Adevărul Adevărul,
Incendii puternice in California - cel putin zece persoane si-au pierdut viata. Operatiuni masive de evacuare

Mai multe zone din regiunea viticola a Californiei sunt afectate de incendii care se extind cu repeziciune, fiind anuntate evacuari masive, anunta BBC. ABC News anunta ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

Tragedie: Cel putin sapte persoane au murit dupa prabusirea unui elicopter militarin Mexic

Un elicopter militar mexican s-a prabusit vineri in statul Durango, informeaza Reuters. Un militar a fost grav ranit si, cel mai probabil, cel putin sapte persoane si-au pierdut viata. Tragedia.

Cel putin sapte persoane au murit dupa prabusirea unui elicopter militar mexican

Un militar a fost grav ranit, iar cel mai probabil cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un elicopter militar mexican s-a prabusit vineri in statul Durango, a afirmat ministerul Apararii, relateaza Reuters.

Incendii uriase in California. Zece persoane au murit, peste 100 sunt ranite, un spital a fost evacuat din calea flacarilor

Mai multe zone din regiunea viticola a statului California sunt afectate de incendii care se extind cu repeziciune, cel putin 10 persoane pierzandu-si viata, iar alte 100 fiind grav ranite.

Tragedie pe mare. Cel putin opt morti, dupa ciocnirea unei nave militare cu o ambarcatiune

Cel putin opt persoane au murit, iar peste zece sunt date disparute, in urma unei coliziuni, probabil accidentala, intre o nava militara tunisiana si o ambarcatiune care transporta aproximativ 70 de.

Cel putin 23 de persoane au murit in urma ploilor torentiale din China

Aproximativ 23 de persoane au murit in urma ploilor torentiale care au avut loc in China incepand cu 1 octombrie, a afirmat luni Ministerul Afacerilor Civile. Cel putin 34. 000 de persoane au.

Bangladesh: Un vas cu REFUGIATI a naufragiat. Cel putin 12 morti si zeci de disparuti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci sunt date disparute dupa naufragiul unui vas care transporta musulmani rohingya refugiati din Myanmar, a anuntat luni paza de coasta din.

Bangladesh:Un vas cu refugiati rohingya a naufragiat, cel putin 12 morti, zeci de disparuti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci sunt date disparute dupa naufragiul unui vas care transporta musulmani rohingya refugiati din Myanmar, a anuntat luni paza de coasta din Bangladesh, transmite AFP, citata de Agerpres.

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca are in vedere demiterea a cel putin doi ministri. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca are in vedere remanierea a cel putin doi ministri.

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

Alerta maxima: Cel putin 30 de oameni au murit din cauza epidemiei de ciuma din Madagascar

Alerta maxima in Madagascar! Cel putin 30 de oameni au murit din cauza unei epidemii de ciuma. Organizatiile internationale incearca sa ajute autoritatile de la Antananarivo sa opreasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )