Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Adevărul Adevărul,
Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii din Urgenta ISU) au intervenit, marti dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperisul Universitatii Dimitrie Cantemir din Capitala, unde se efectuau lucrari de hidroizolatie. continuă pe Adevărul

Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Acoperisul sediului Universitatii 'Dimitrie Cantemir' din Bucuresti a fost cuprins de flacari, astazi, la fata locului fiind trimise mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in anumite zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, marti, alimentarea cu energie electrica in zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie.

Un pretins medic ginecolog din Capitala si-a violat pacientele si a filmat tot. Explicatia lui este socanta: Era in scop terapeutic

Un pretins medic ginecolog din Capitala, Bogdan Giuseppe, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind acuzat ca a violat si agresat sexual zeci de.

Incendiu intr-un hotel din Antalya. 15 persoane sunt ranite. Sute de turisti au fost evacuati

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati, sambata, in urma unui incendiu care a afectat un hotel situat in regiunea turca Antalya, 15 persoane fiind ranite.

Incendiu intr-un hotel din Antalya! 15 persoane au fost ranite, iar sute de turisti au fost evacuati - VIDEO

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati, sambata, in urma unui incendiu care a afectat un hotel situat in regiunea turca Antalya, 15 persoane fiind ranite, informeaza site-ul cotidianului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3193 seconds )