Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis a semnat inca sapte decrete pentru eliberarea din functie a unor magistrati

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat inca sapte decrete pentru eliberarea din functie a unor magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, intre care Ana Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti. Potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a trecut in rezerva 17 cadre militare din SRI, MApN si MAI, printre care si pe seful Fortelor Terestre

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de trecere in rezerva a 17 cadre militare, printre care trei colonei din SRI, 8 generali si 5 contraamirali si un chestor din MAI, printre care si.

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Cercetator roman stabilit in China, apel disperat catre Klaus Iohannis: Am stat ca un cersetor la poarta Consulatului Romaniei din Beijing

Gabriela Mogos, profesor si cercetator stabilit in China, adreseaza un apel disperat catre presedintele Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook. Femeia sustine ca a fost umilita de autoritatile de la Consulatul Romaniei din China in demersul sau de a-si reinnoi pasaportul. Desi a actionat conform procedurilor, cercetatorul nu a primit documentul asteptat. Gabriela Mogos are nevoie de pasaport pentru a-si prelungi viza de sedere in China.

Klaus Iohannis, vizita privata in Parang. Cum a fost fotografiat cuplul prezidential

Presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen Iohannis, s-au aflat duminica intr-o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului, cei doi deplasandu-se pe un traseu de.

Klaus Iohannis participa sambata la Intalnirea Sasilor transilvaneni

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la deschiderea celei de a 27-a Intalniri a Sasilor transilvaneni, care va avea loc la Sibiu, sub deviza In lume acasa, cu inima in Transilvania.

Klaus Iohannis, miscare surprinzatoare. Deputat ALDE, numit intr-o comisie importanta la nivelul Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a surprins pe toata lumea cu una dintre cele mai recente decizii luate la nivelul Administratiei Prezidentiale. Este vorba de alegerea unui lider ALDE in grupul de lucru la nivelul.

Mihai Tudose a dezvaluit care este relatia sa cu Klaus Iohannis. Ce a discutat la telefon cu presedintele

Dupa ce l-a avertizat pe premier, la investire, sa renunte la topaiala fiscala, presedintele Klaus Iohannis nu s-a mai amestecat in politica fiscala a Guvernului, afirma Mihai Tudose,.

Klaus Iohannis a aprobat numirea noului director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Cine este seful STS

Ionel Sorinel Vasilca, adjunct din 2005 al directorului STS, a fost numit sef al Serviciului, prin decizia CSAT, la propunerea presedintelui Klaus Iohannis.

Cine este ciobanul care s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a petrecut week-end-ul in la munte, alaturi de sotie. Cuplul prezidential s-a aflat in Parang, facand o drumetie in zona. Si cum se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )