Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ambasada Rusiei din capitala Siriei a fost lovita de proiectile de artilerie

România Liberă România Liberă,
Ambasada Rusiei din capitala Siriei a fost lovita de proiectile de artilerie

Ambasada Rusiei din capitala Siriei, Damasc, a fost lovita de proiectile de artilerie, anunta miercuri presa internationala. continuă pe România Liberă

Mama Denisei Raducu, operata de urgenta. Femeia a fost lovita cu sicriul in care se afla fiica sa

Familia Denisei Raducu este din nou pusa la incercare. Mama artistei a fost operata de urgenta, potrivit spynews. ro. Femeia a fost lovita cu sicriul in care se afla Denisa, chiar in ziua.

Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala; aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un centru social pentru copii din Capitala, in prezent pompierii intervenind cu trei autospeciale, iar aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire, pana la sosirea echipajelor de interventie, potrivit news. ro.

Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Acoperisul sediului Universitatii 'Dimitrie Cantemir' din Bucuresti a fost cuprins de flacari, astazi, la fata locului fiind trimise mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de.

Un pretins medic ginecolog din Capitala si-a violat pacientele si a filmat tot. Explicatia lui este socanta: Era in scop terapeutic

Un pretins medic ginecolog din Capitala, Bogdan Giuseppe, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind acuzat ca a violat si agresat sexual zeci de.

Cine era la volanul masinii filmate pe spatiul verde din Capitala. Politistii de la Rutiera au avut o mare surpriza!

O masina BMW carea circulatsute de metri pe spatiul verde al unui bulevard din Capitala i-a infuriat pe bucuresteni. Soferul masinii filmate in timp ce conducea pe spatiul verde al.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in anumite zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, marti, alimentarea cu energie electrica in zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie.

Atentat terorist la Ambasada Irakului din Kabul (FOTO)

UPDATE: Potrivit informatiilor, Statul Islamic revendica atacul de la Ambasada Irakului de la Kabul. Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul care era in curs luni in miezul zilei la Ambasada Irakului.

FOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un barbat a deschis focul asupra institutiei, apoi s-a sinucis

Un barbat inarmat a tras asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis in masina personala, a anuntat politia americana, citata site-ul agentiei Reuters.

ALERTA! Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la un imobil din strada Gheorghe Pripu, amenajat ca centru social pentru copii, informeaza ISU. Potrivit sursei citate, pana la sosirea pompierilor, au fost evacuate ap.

Primarul din Caracal a fost trimis in judecata pentru 1.011 de fapte de abuz in serviciu

Un nou record al Directiei Nationale Anticoruptie. Primarul din Caracal a fost trimis in judecata pentru 1. 011 de fapte de coruptie. Este vorba despre Anghel Gheorghe, primarul municipiului Caracal, un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )