Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la un hotel din Venus. O familie a fost salvata de pompieri, toti turistii au fost evacuati de urgenta

Antena3 Antena3,
Incendiu la un hotel din Venus. O familie a fost salvata de pompieri, toti turistii au fost evacuati de urgenta

Clipe de groaza intr-un hotel din statiunea Venus, duminica seara, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o camera. Din fericire, toti oamenii cazati la unitatea hoteliera sunt in afara oricarui pericol. continuă pe Antena3

Incendiu la un hotel din statiunea Venus. Patru persoane ramase blocate intr-o camera, salvate de pompieri

Un incendiu a izbucnit duminica seara la un hotel din statiunea Venus, iar patru persoane ramase blocate intr-o camera, printre care si doi copii, au fost salvate de pompieri.

Explozie a unei masini capcana, urmata de un atac asupra unui hotel din Mogadishu. Cinci persoane au decedat, peste zece au fost ranite. Au fost luati si ostatici (VIDEO)

Duminica, o masina capcana a explodat in Mogadishu, apoi cativa barbati inarmati au luat cu asalt un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei. Actiunea aminteste de modul de operare al jihadistilor.

Presupusi islamisti shebab au luat cu asalt un hotel din Somalia

Presupusi teroristi islamisti au luat cu asalt duminica un hotel foarte frecventat din zona plajei d.

FOTO VIDEO Atac la un hotel din Mogadishu: Cel putin 5 morti si peste 10 raniti

Barbati inarmati au luat cu asalt duminica un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei, Mogadishu, dupa explozia unei masini capcane, un mod de operare care aminteste de cel al jihadistilor somalezi Shebab, a declarat un ofiter de politie pentru AFP. Cel putin cinci persoane au murit.

Noi detalii despre femeia violata si aproape ucisa de sotul afacerist, intr-un hotel din Mamaia. Victima e fosta iubita a lui Costi Ionita

Apar noi detalii socante legate de cazul femeii violate si aproape ucise de propriul sot, un dezvoltator imobiliar multimilionar din Bucuresti, in vacanta petrecuta pe litoral, in statiunea Mamaia.

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )