Libnet.ro
UNICEF

12:30

Incendiu intr-o tabara de refugiati din Germania. Mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-o tabara de refugiati din Germania. Mai multe persoane au fost ranite

O tabara de refugiati din Germania a fost cuprinsa de flacari, cel putin zece persoane au fost ranite. Containerele au fost cuprinse de flacari, iar fumul este vizibil de la o distanta de. continuă pe Antena3

Roman injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Napoli

Un roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Italia. Romanii au fost implicati intr-o.

Un cetatean roman a murit dupa o bataie intr-o tabara de romi din Napoli

Autoritatile italiene au anuntat duminica dimineata ca un cetatean roman, in varsta de 37 de ani, a murit in urma unei altercatii cu trei suspecti de etnie roma, care a avut loc intr-o tabara de romi din zona strazii Virginia Wolf din Napoli. Barbatul decedat a fost identificat drept Lucian Memet, iar trupul sau a fost trimis la morga, pentru efectuarea unei necropsii, transmite ANSA.

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia .

Angela Merkel le va cere sefilor marilor companii din Germania sa angajeze refugiati (Bild)

Cancelarul german Angela Merkel a invitat directorii executivi ai unora dintre cele mai mari companii din Germania sa participe la un summit luna viitoare, unde le va cere acestora sa angajeze mai multi refugiati, a relatat sambata ziarul german Bild, potrivit Reuters.

Angela Merkel va cere marilor companii din Germania sa angajeze solicitantii de azil

Cancelarul german Angela Merkel i-a invitat pe sefii celor mai mari companii din Germania, printre care Siemens si Volkswagen, sa discute modalitatile de integrare a migrantilor pe piata muncii, a relatat.

Recep Erdogan critica justitia din Germania si ataca Uniunea Europeana: De ce nu vede?

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, referindu-se la decizia prin care difuzarea unui discurs al sau a fost interzisa in Germania, ca nu are niciun respect pentru justitia.

Jennifer Lopez va fi Nasa cocainei intr-un film despre viata celei mai influente femei din cartelul drogurilor din toate timpurile: Sunt fascinata de ea

Cantareata si actrita americana Jennifer Lopez, in varsta de 47 de ani, va interpreta rolul unei celebre traficante de droguri, Griselda Blanco, supranumita Nasa cocainei, intr-un lungmetraj produs de HBO.

Amenda de doar 10.000 de lei pentru moartea fetitei de 11 ani care s-a intepat intr-un cui: Spitalele din Alba si Blaj, sanctionate pentru nereguli

In urma anchetei efectuate de catre Directia de Sanatate Publica Alba in cazul fetitei de 11 ani care a murit dupa ce s-a intepat accidental intr-un cui, inspectorii au decis amendarea.

Doua bombe au explodat intr-o statiune turistica din Thailanda. O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite (FOTO)

Panica in Thailanda! Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 12 persoane, a informat pe Twitter un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )