Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angela Merkel va cere marilor companii din Germania sa angajeze solicitantii de azil

Antena3 Antena3,
Angela Merkel va cere marilor companii din Germania sa angajeze solicitantii de azil

Cancelarul german Angela Merkel i-a invitat pe sefii celor mai mari companii din Germania, printre care Siemens si Volkswagen, sa discute modalitatile de integrare a migrantilor pe piata muncii, a relatat. continuă pe Antena3

Angela Merkel le va cere sefilor marilor companii din Germania sa angajeze refugiati (Bild)

Cancelarul german Angela Merkel a invitat directorii executivi ai unora dintre cele mai mari companii din Germania sa participe la un summit luna viitoare, unde le va cere acestora sa angajeze mai multi refugiati, a relatat sambata ziarul german Bild, potrivit Reuters.

Merkel, in cadere libera ca popularitate dupa recentele atentate teroriste din Germania: A plantat o adevarata bomba cu ceas

Cancelarul german Angela Merkel scade vertiginos in sondaje, in urma atentatelor teroriste care au zguduit tara luna trecuta. Declinul Angelei Merkel este din plin speculat de formatiunile nationaliste,.

Angela Merkel cauta locuri de munca pentru emigranti, la Siemens si Volkswagen

Angela Merkel cauta locuri de munca pentru emigranti, la Siemens si Volkswagen .

Recep Erdogan critica justitia din Germania si ataca Uniunea Europeana: De ce nu vede?

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, referindu-se la decizia prin care difuzarea unui discurs al sau a fost interzisa in Germania, ca nu are niciun respect pentru justitia.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania: 22 de persoane au fost ranite

Nu mai putin de 22 de persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la un centru de refugiati din landul german Hessa, a anuntat un purtator de cuvant al politiei.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania. 22 de persoane au fost ranite

22 de persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la un centru de refugiati din landul german Hessa, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )