Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia

România Liberă România Liberă,
Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia . continuă pe România Liberă

Un roman a fost injunghiat mortal si alti doi, raniti in Italia

Un cetatean roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal si alti doi au fost raniti in urma unei altercatii care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-o tabara de romi din orasul Napoli, transmite agentia ANSA.

Altercatie in Italia. Un roman a fost injunghiat mortal si alti doi, raniti

Un cetatean roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal si alti doi au fost raniti in urma unei altercatii care a avut loc in noaptea de sambata spre.

Roman injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Napoli

Un roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Italia. Romanii au fost implicati intr-o.

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Liderul ISIS din Afganistan si Pakistan ar fi fost ucis intr-un atac cu drona

Liderul factiunii Stat Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii americani in provincia Nangharhar, a declaratambasadorul afgan de la Islamabad,.

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Liderul Statului Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri.

Un lider al gruparii Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul irakian

Un lider al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul Irakian de catre fortele militare antiterorism, sprijinite de cele militare americane, informeaza rudaw. net, care citeaza Consiliul.

Vrancea: Opt raniti, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Autoritatile au activat planul rosu de interventie

Opt persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe un drum judetean din Vrancea, printre victime fiind si un copil. in urma accidentului, autoritatile locale au activat planul rosu de interventie, la ora transmiterii acestei stiri ranitii fiind transportati la spital. Traficul rutier in zona se desfasoara ingreunat.

Un mort si mai multi raniti, intr-un accident pe DN1, intre Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta s-a ciocnit cu alta masina

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident petrecut, miercuri noapte, pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta care se indrepta spre Brasov a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane, traficul in zona fiind rrestrictionat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )