Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un cetatean roman a murit dupa o bataie intr-o tabara de romi din Napoli

Adevărul Adevărul,
Un cetatean roman a murit dupa o bataie intr-o tabara de romi din Napoli

Autoritatile italiene au anuntat duminica dimineata ca un cetatean roman, in varsta de 37 de ani, a murit in urma unei altercatii cu trei suspecti de etnie roma, care a avut loc intr-o tabara de romi din zona strazii Virginia Wolf din Napoli. Barbatul decedat a fost identificat drept Lucian Memet, iar trupul sau a fost trimis la morga, pentru efectuarea unei necropsii, transmite ANSA. continuă pe Adevărul

Roman injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Napoli

Un roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal, iar alti doi au fost raniti raniti intr-o tabara de romi din Italia. Romanii au fost implicati intr-o.

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia

Un roman a fost ucis si alti doi raniti, intr-o tabara de romi din Italia .

Cetatean roman, arestat pe un aeroport international dupa ce a fost prins cu aproape 5 kilograme de cocaina asupra sa

Un cetatean roman a fost arestat duminica pe aeroportul international Phom Penh in timp ce incerca sa introduca in Cambodgia 4,96 kilograme de cocaina, informeaza Xinhua. Suspectul a.

Cambodgia: Cetatean roman, arestat pe aeroportul international din Phnom Penh cu aproape 5 kilograme de cocaina asupra sa

Un cetatean roman a fost arestat duminica pe aeroportul international Phom Penh in timp ce incerca sa introduca in Cambogia 4,96 kilograme de cocaina, informeaza Xinhua, citata de Agerpres.

Tragedie intr-o familie din Constanta. Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc (VIDEO)

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al apartamentului in care locuia. Baiatul se afla intr-un patut amplasat chiar langa geamul deschis. Acesta s-a catarat si a cazut .

Constanta: Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea

Constanta: Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea .

Zi neagra pe litoral: Doi oameni au murit, dupa ce s-au aventurat in larg

Zi neagra pe litoral. Doi oameni au murit, dupa ce s-au aventurat in larg, in ciuda steagului rosu arborat de salvamari de patru zile. Un barbat care venise cu familia in concediu a pierit in.

Incendiu intr-o tabara de refugiati din Germania. Mai multe persoane au fost ranite

O tabara de refugiati din Germania a fost cuprinsa de flacari, cel putin zece persoane au fost ranite. Containerele au fost cuprinse de flacari, iar fumul este vizibil de la o distanta de.

Sanatatea, in moarte clinica: O fetita de un an si 7 luni a murit dupa ce a fost plimbata printre spitale (VIDEO)

Familia unuia dintre suporterii clubului Dinamo, Alexandru Iulian Cernea, traieste un cosmar, dupa ce fetita sa de un an si 7 luni a murit in bratele mamei dupa ce au facut turul spitalelor. Fotbalistii lu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )