Libnet.ro
UNICEF

04:40

INCENDIU intr-un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU intr-un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, intr-un bloc din Slatina din care 30 de persoane au iesit singure, solicitand ulterior ajutorul pompierilor. La fata locului au ajuns imediat doua autospeciale,. continuă pe B1

UPDATE-VIDEO Incendiu pe scara unui bloc din Slatina. 30 de persoane au parasit locuintele

Un incendiu izbucnit duminica-seara, 12 februarie 2017, in jurul orelor 18,00, in scara unui bloc din Slatina, la parter, a facut ca 30 de persoane, cinci dintre acestea copii, sa paraseasca locuintele pana la sosirea pompierilor.

Incendiu pe scara unui bloc din Slatina. 30 de persoane au parasit locuintele

Un incendiu izbucnit duminica-seara in scara unui bloc din Slatina, la parter, a facut ca 30 de persoane, cinci dintre acestea copii, sa paraseasca locuintele pana la sosirea pompierilor.

Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Centrul comercial a fost evacuat (VIDEO)

In urma unei alerte cu bomba, un mall din Galati a fost evacuat sambata dupa-amiaza. Politistii cerceteaza zona in aceste momente pentru a constata daca intr-adevar a fost pus vreun.

Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Centrul comercial a fost evacuat. Alarma s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

UPDATE Alarma cu bomba de la centrul comercial din Galati s-a dovedit a fi falsa, urmand ca politistii sa descopere cine a lansat informatia. in urma unei alerte cu bomba, un mall din Galati,.

Secretarul de stat american pentru Educatie a fost blocata fizic de catre protestatari sa intre intr-o scoala din Washington (VIDEO)

Imagini incredibile din Statele Unite! Secretarul de stat pentru Educatiei Betsy DeVos a vrut sa efectueze prima sa vizita publica din mandat, dar a fost blocata la propriu de protestatarii care s-au pozitionat la.

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )