Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiu la un mall din Lima. Cel putin patru persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Incendiu la un mall din Lima. Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit intr-un incendiu care a izbucnit, miercuri, la un cinematograf din Lima. continuă pe România Liberă

Incendiu puternic intr-un mall din Lima: Cel putin patru persoane au murit(FOTO, VIDEO)

Un incendiu puternic s-a produs miercuri intr-un centru comercial din capitala statului Peru, cel putin patru persoane pierzandu-si viata, iar alte sapte fiind date disparute, potrivit cotidianului El Co.

Istanbul: Cel putin zece persoane au fost ranite intr-o explozie produsa la periferia orasului

O explozie s-a prouis luni intr-o suburbie din orasul turc Istanbul, cel putin zece persoane fiind ranite, informeaza Reuters. Deflagratia, ale carei cauze nu sunt cunoscute inca, a avut loc.

FOTO: Explozie in Istanbul. Cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc intr-o suburbie din orasul turc Istanbul.

Director de spital, martor la carambolul de pe A2: Carosabilul era uscat, podurile erau alunecoase. Patru persoane au ajuns la spital si 17 masini sunt avariate

Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic a fost cauza probabila a unui carambol petrecut pe Autostrada Soarelui. Bilantul politistilor arata faptul ca 17 masini au fost avariate si patru persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, in urma unor ciocniri in lant.

Patru persoane au murit si peste 100 sunt date disparute, dupa ce o barca s-a rasturnat in Marea Mediterana

Patru persoane au murit si peste 100 sunt date disparute, dupa ce, marti, o barca pneumatica s-a rasturnat in largul coastelor Libiei. Ambarcatiunea transporta imigranti, potrivit organizatiei neguvernamentale germane Jugend Rettet, care a gasit numai 23 de supravietuitori.

Procurorii au retinut patru persoane din conducerea bancii Unibank. Ei sunt suspectati ca au acordat credite neperformante in suma de 30 milioane euro

Procuratura Anticoruptie anunta luni, 14 noiembrie, despre retinerea si punerea oficiala sub invinuire a patru persoane din fosta conducere a Bancii Comerciale Unibank, pentru incalcarea regulilor de creditare, gestionarea defectuoasa si frauduloasa a bancii si escrocherie in proportii deosebit de mari.

Incendiu in sectorul 1 al Capitalei: Patru case sunt afectate. Zece autospeciale de stingere intervin la fata locului

Un incendiu puternic a cuprins marti seara patru imobile din sectorul 1 al Capitalei, informeaza Agerpres, citand reprezentanti ai ISU Bucuresti - Ilfov. Potrivit sursei citate, focul afecteaza.

Circulatia este deviata la intrarea in Bucuresti in urma accidentelor de pe Autostrada Soarelui. in carambol au fost implicate 23 de masini, iar patru persoane au fost ranite

Circulatia rutiera a fost deviata, miercuri dimineata, de catre politistii Brigazii Rutiere a Capitalei din sensul giratoriu de pe Bulevardul Theodor Pallady, pe soseaua Libertatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )