Libnet.ro
UNICEF

08:30

Istanbul: Cel putin zece persoane au fost ranite intr-o explozie produsa la periferia orasului

B1 B1,
Istanbul: Cel putin zece persoane au fost ranite intr-o explozie produsa la periferia orasului

O explozie s-a prouis luni intr-o suburbie din orasul turc Istanbul, cel putin zece persoane fiind ranite, informeaza Reuters. Deflagratia, ale carei cauze nu sunt cunoscute inca, a avut loc. continuă pe B1

FOTO: Explozie in Istanbul. Cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc intr-o suburbie din orasul turc Istanbul.

VIDEO. Atac in Olanda. Un individ a deschis focul cu o arma automata. Cel putin trei persoane sunt ranite

Cel putin trei persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata, vineri seara, la o cafenea din orasul olandez Amsterdam, autorul atacului fiind arestat.

Atac in Olanda. Un individ a deschis focul cu o arma automata. Cel putin trei persoane sunt ranite

Cel putin trei persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata, vineri seara, la o cafenea din orasul olandez Amsterdam, autorul atacului fiind arestat.

INTERVIU Nicusor Dan: Sunt cel putin 10 persoane in USR care au capacitatea de a deveni ministri

Liderul USR, Nicusor Dan, afirma, intr-un interviu acordat agentiei News. ro, ca printre candidatii formatiunii la alegerile parlamentare sunt cel putin zece persoane care au capacitatea de a deveni ministri intr-un posibil nou Cabinet condus de Dacian Ciolos, iar daca acesta le va face propunerea, USR nu o sa se opuna, insa nu o sa mearga la negociere cu numele lor pe masa.

Atentat la consulatul german din Afganistan. Cel putin patru persoane au murit, 115 au fost ranite

Consulatul Germaniei din orasul Mazar-i-Sharif, in nordul Afganistanului, a fost joi seara tinta unui atentat.

Trei persoane au fost ranite in urma unui atac armat in Olanda

Cel putin trei persoane au fost grav ranite din cauza unui barbat care a tras mai multe focuri de arma in fata unei cafenele din Olanda. Incidentul a avut loc vineri seara, pe strada Ten Kate din.

FOTO: Un microbuz s-a rasturnat in judetul Brasov. Sapte persoane au fost ranite, dintre care trei au fost transportate la spital

Sapte persoane au fost ranite, duminica seara, pe DN13 Brasov - Targu Mures, judetul Brasov, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe sosea.

Trafic blocat pe Centura Bucurestiului. Doua tiruri s-au frontal. Sase persoane au fost ranite, doua dintre acestea fiind transportate la spital

Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe Centura Bucurestiului in zona iesirii spre localitatea Stefanesti. Potrivit ultimelor informatii, trei persoane au fost ranite, insa, deocamdata, nu se cunoaste starea lor. Ambulantele s-au deplasat l .

Un microbuz s-a ciocnit cu o masina in Brasov. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce un microbuz a derapat din cauza soselei umede si s-a ciocnit cu un autoturism, in municipiul Brasov.

Arestari in Rusia: Zece persoane suspecte ca ar fi pregatit atacuri in Moscova, retinute de autoritati

Serviciul Federal de Securitate rus FSB) a arestat sambata zece persoane provenite din Asia Centrala care aveau legaturi cu Stat Islamic si ar fi pregatit atacuti cu explozivi si arme de foc la Moscova si.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )