Libnet.ro
UNICEF

22:16

Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum

România Liberă România Liberă,
Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov anunta ca un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum. continuă pe România Liberă

UPDATE Incendiu izbucnit la un bloc din Piata Romana din Capitala: o persoana a murit

Un barbat de circa 60 de ani, gasit de pompieri in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum, a fost declarat decedat dupa ce echipele de salvare au incercat sa-l resusciteze aproximativ o ora, anunta ISU Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro.

UPDATE Persoana gasita de pompieri posibil in stop cardio-respirator in urma incendiului din Piata Romana din Capitala

O persoana a fost gasita de pompieri posibil in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum, informeaza News. ro.

UPDATE Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum. O victima, gasita in posibil stop cardio-respirator

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. O persoana a fost gasita de pompieri posibil in stop cardio-respirator, la subsolul cladirii. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru masini de pompieri, o autoscara si o ambulanta, nefiind semnalate victime.

UPDATE Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum. O persoana a decedat

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Un barbat de 60 de ani a decedat dupa ce fusese gasit de pompieri in stop cardio-respirator, la subsolul cladirii. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru masini de pompieri, o autoscara si o ambulanta, nefiind semnalate victime.

Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum. Un barbat in varsta a murit

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Un barbat de aproximativ 60 de ani si-a pierdut viata.

Incendiu in Piata Romana din Capitala. O persoana a fost gasita in stop cardio-respirator

UPDATE O persoanaa fost gasitade pompieri posibil in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romanadin capitala, unde a izbucnit, duminicaseara, un.

Politia solicita ajutor in identificarea a doi tineri gasiti morti in subsolul unui bloc

Doi barbati gasiti morti, saptamana trecuta, in subsolul unui bloc locativ din Capitala sunt in continuare neidentificati. Politia cere ajutorul populatiei in stabilirea identitatii acestora, transmite IPN.

Politia solicita ajutor in identificarea a doi tineri gasiti morti in subsolul uni bloc din Chisinau

Doi barbati gasiti morti, saptamana trecuta, in subsolul unui bloc locativ din Chisinau, raman neidentificati. Politia cere ajutorul populatiei in stabilirea identitatii acestora.

Trafic aerian iN CONDITII DE IARNA: DECOLARI ANULATE si iNTARZIATE pe aeroportul din Capitala

- UPDATE 10:56 Compania Nationala a Aeroporturilor Bucuresti informeaza ca traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna pe cele doua aeroporturi din Capitala, iar avioanele.

Pe toate arterele din Capitala se circula in conditii de iarna, nu sunt intersectii blocate (Politia Rutiera)

Pe toate arterele rutiere din Capitala se circula in conditii de iarna, nu sunt intersectii blocate si nu au fost raportate probleme in ceea ce priveste circulatia vehiculelor, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )