Libnet.ro
UNICEF

19:15

Incendiu puternic in apropierea Parisului! Zeci de persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in apropierea Parisului! Zeci de persoane au fost ranite

Un important incendiu a izbucnit duminica dupa-amiaza in cartierul Landy din Aubervilliers, in apropierea Parisului. intr-un prim bilant a fost anuntat ca 19 persoane sunt ranite, dintre care cinci pompieri. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un centru de recuperare din Arad. Pacientii au fost evacuati

Incendiu puternic la un centru de recuperare din Arad. Cei 20 de pacienti au fost evacuati de urgenta dupa ce focul a cuprins acoperisul. Nu s-au inregistrat victime, insa panica a fost.

Incendiu puternic in Botosani. O intreaga fabrica de cauciuc a fost distrusa

O fabrica de cauciuc din municipiul Botosani a fost distrusa de un incendiu care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, a declaratseful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, colonelul.

Accident rutier grav in Ialomita! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Un tanar de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata intre localitatile ialomitene Tandarei si Platonesti. Un copil de 14 ani a fost preluat cu.

Incendiu puternic in Capitala! Un barbat a fost salvat in ultima clipa

Clipe de groaza intr-un cartier din Capitala. Un barbat a fost transportat in stare grava la spital dupa ce cladirea in care locuia a luat foc. Are arsuri pe mai mult de jumatate din corp. Azi, trei.

Incendiu puternic in Arad. Flacarile se intind pe 3000 de metri patrati - VIDEO

Incendiu devastator la groapa de gunoi de la marginea orasului Arad. Pompierii se chinuie sa stinga de ore bune flacarile care se intind pe 3. 000 de metri patrati. Fumul dens poate fi observat de la cativa.

VIDEO Incendiu puternic la groapa de gunoi din Arad

Un incediu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la groapa de gunoi a orasului Arad, fiind afectata o suprafata de aproape 3. 000 mp, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )