Libnet.ro
UNICEF

05:30

Incendiu puternic in Capitala la un ansamblu rezidential din Berceni. Persoane captive la etajul 19 (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic in Capitala la un ansamblu rezidential din Berceni. Persoane captive la etajul 19 (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, in Bucuresti, la un ansamblu rezidential din Berceni. Incidendiul are loc in cladirea Monaco Towers. Potrivit primelor informatii,exista posibilitatea ca mai. continuă pe B1

Incendiu puternic in Capitala la un ansamblu rezidential din Berceni. Interventie de urgenta a pompierilor (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Pompierii au intervenit de urgenta pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nimeni nu este in pericol, cei prezenti reusind sa se evacueze la timp. Un incendiu puternic a izbucnit,.

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

Incendiu intr-un complex imobiliar din cartierul Berceni din Capitala

Un incendiu puternic a avut loc sambata in jurul pranzului, la etajele superioare ale unui bloc dintr-un complex imobiliar din cartierul Berceni din Capitala. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de.

Arad: Incendiu puternic la o piata agroalimentara. Oamenii s-au autoevacuat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o piata agroalimentata din orasul Arad, pompierii reusin.

Incendiu puternic in Brosteni. Un complex comercial a luat foc

Cinci autospeciale ale pompierilor din Vatra Dornei si ale servicilor voluntare intervin, vineri dimineata, in orasul Brosteni, judetul Suceava, unde acoperisul unui complex comercial a fost cuprins de un.

Satu Mare devine joi CAPITALA tuturor maghiarilor din Transilvania

Cu ocazia implinirii a 170 de ani de la Revolutia Maghiara din 1848, zi in care maghiarii il comemoreaza si pe contele Szechenyi Istvan, una dintre cele mai importante personalitati ale politicii maghiare, UDMR.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )