Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incendiu puternic in Cluj. Cel putin 160 de persoane au fost evacuate dupa ce un complex studentesc a izbucnit in flacari

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Cluj. Cel putin 160 de persoane au fost evacuate dupa ce un complex studentesc a izbucnit in flacari

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-o bucatarie din complexul studentesc 'Hasdeu' din Cluj-Napoca si 160 de persoane au fost evacuate, fara sa fie cineva ranit. Purtatorul de. continuă pe Antena3

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul unei operatiuni de distribuire a ajutoarelor alimentare in vestul Marocului, transmit.

Incendiu puternic in Bucuresti: Un barbat a fost ranit dupa ce o casa a sarit in aer (VIDEO)

Incendiu puternic in Capitala vineri dimineata. Un barbat a fost ranit dupa ce o casa a sarit in aer. Barbatul a fost dus la Spitalul Floreasca cu arsuri de gradul 2 si 3 pe tot corpul, informeaza.

invins in Irak, Statul Islamic raspunde cu atentate. Cel putin 26 de persoane, intre care 12 copii, au fost ucise intr-un atac cu masina-capcana

Cel putin 26 de persoane au murit vineri in urma unui atac cu masina-capcana comis de organizatia Statul Islamic in provincia Deir ez-Zor din Siria, informeaza AFP.

Cel putin 15 morti in centrul Rusiei intr-o coliziune intre un autobuz si un camion de busteni

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-o coliziune intre un autobuz si un camion cu busteni, in centrul Rusiei, a anuntat politia regionala, relateaza The Associated Press, scrie News. ro.

Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Ministerul Energiei se asteapta cel putin la o stagnare a energiei electrice, posibil chiar o diminuare, iar la gaze naturale nu a primit de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) semnale cu privire la o ajustare pozitiva, a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afectiuni. Lidia Fecioru: Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman

Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman. Poti bea ceai de busuioc pentru dureri de cap, de stomac, pentru pancreas, pentru formele de stres, migrene si depresii. Ceaiul de.

Dragnea: Bugetul primariilor in 2018 va fi cel putin la nivelul 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca in 2018, prin legea bugetului de stat se vor asigura venituri cel putin la nivel de 2017, unii vor avea venituri mai mari decat in 2017.

Incendiu puternic in centrul Capitalei. Un barbat a fost ranit

Un barbat de 39 ani a suferit arsuri de gradele 2 si 3 intr-un incendiu care a izbucnit vineri dimineata la o casa parasita de pe strada Sfantul Stefan din Sectorul 2 al Capitalei, acesta.

Victor Ponta, atacat de cel care i-a fost mentor in politica. Adrian Nastase: Are probleme de caracter, nu-l mai recunosc

Adrian Nastase s-a delimitat luni seara de cel pe care l-a adus in politica si i-a fost mentor ani de zile, Victor Ponta, pe care chiar l-a numit la inceputurile acestuia in politica drept.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )