Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Antena3 Antena3,
Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul unei operatiuni de distribuire a ajutoarelor alimentare in vestul Marocului, transmit. continuă pe Antena3

Cel putin 15 morti in centrul Rusiei intr-o coliziune intre un autobuz si un camion de busteni

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-o coliziune intre un autobuz si un camion cu busteni, in centrul Rusiei, a anuntat politia regionala, relateaza The Associated Press, scrie News. ro.

Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica.

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afectiuni. Lidia Fecioru: Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman

Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman. Poti bea ceai de busuioc pentru dureri de cap, de stomac, pentru pancreas, pentru formele de stres, migrene si depresii. Ceaiul de.

Nou atac terorist. Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 30 sunt grav ranite

Cel putin zece oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac sinucigas ce a avut loc in orasul Maiduguri, din nordul Nigeriei, au anuntat reprezentantii serviciilor de interventie.

Maroc: 15 persoane au murit, iar cinci au fost ranite, intr-o busculada, in timpul distribuirii unor ajutoare alimentare

Cel putin 15 persoane au murit si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul distribuirii de ajutoare alimentare in localitatea Sidi Boulaalam, din Maroc, a declarat Ministrul de Interne, relateaza Reuters.

invins in Irak, Statul Islamic raspunde cu atentate. Cel putin 26 de persoane, intre care 12 copii, au fost ucise intr-un atac cu masina-capcana

Cel putin 26 de persoane au murit vineri in urma unui atac cu masina-capcana comis de organizatia Statul Islamic in provincia Deir ez-Zor din Siria, informeaza AFP.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cel putin 20 de noi acuzatii de abuz sexual la adresa lui Kevin Spacey

O noua lovitura pentru Kevin Spacey. Cel putin 20 de angajati ai teatrului Old Vic din Londra, unde actorul fusese director timp de 11 ani au depus marturii in care afirma ca Spacey i-ar fi hartuit, atins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )