Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un magazin din Thailanda

Adevărul Adevărul,
Un incendiu puternic a izbucnit intr-un magazin din Thailanda

Un incendiu masiv a izbucnit miercuri la magazinul SuperCheap din Phuket City, Tailanda. Oficialii se tem ca incidentul s-a soldat cu victime. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic in apropiere de Sydney. Sute de oameni au fost evacuati

500 de oameni au fost evacuati si 47 de masini au ars dupa ce dupa ce un incendiu de vegetatie a izbucnit intr-o localitate aflata la nord de orasului australian Sydney. Alte 33 de vehicule au fost avariate. Cau.

Chic Ville investeste 250.000 de euro in primul magazin din Bucuresti

Reteaua de magazine de decoratiuni interioare Chic Ville va inaugura, joi, primul magazin din Bucuresti, in care a investit 250. 000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Fotbalisti cu chef de scandal: Florin Costea si-a dat pantalonii jos in fata unei chelnerite, intr-un bar din Cluj (VIDEO)

Fotbalistii Florin Costea si Gabi Tamas de la CFRCluj sunt implicati intr-un scandal petrecut intr-un club din centrul orasului. Cei doi au mers intr-un bar din centrul Clujului, iar sub influenta.

Incendiu intr-un bloc din Capitala

Cinci adulti si un copil au fost intoxicati cu fum in urma unui incendiu izbucnit in aceasta dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Sectorul 6, fiind transportati la spital pentru investigatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Daniel Vasile, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )