Libnet.ro
UNICEF

12:16

Incendiu intr-un bloc din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiu intr-un bloc din Capitala

Cinci adulti si un copil au fost intoxicati cu fum in urma unui incendiu izbucnit in aceasta dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Sectorul 6, fiind transportati la spital pentru investigatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Daniel Vasile, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu intr-un bloc din Drumul Taberei

Un incendiu a avut loc luni dimineata intr-un bloc din Bucuresti aflat in Drumul Taberei, cinci persoane fiind intoxicate cu fum, potrivit postului Realitatea.

EXPLOZIE grava intr-un bloc din Focsani.

Douasprezece locuinte dintr-un bloc din Focsani au fost afectate de o explozie care s-a produs, sambata dimineata, intr-o garsoniera de la parterul imobilului, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc sambata, in jurul orei 6. 00, intr-o garsoniera de la parterul unui bloc situat pe strada Revolutiei, in cartierul Sud din Focsani. Proprietarul garsonierei ar fi schimbat butelia, vineri seara, iar sambata dimineata, cand a aprins lumina pentru a pleca la serviciu, din cauza acumularilor de .

Explozie intr-un bloc din Focsani

Douasprezece locuinte dintr-un bloc din Focsani au fost afectate, in aceasta dimineata, de o explozie intr-o garsoniera de la parterul imobilului, potrivit surselor de presa.

Explozie intr-un bloc din Focsani: Douasprezece locuinte au fost afectate

Douasprezece locuinte dintr-un bloc din Focsani au fost afectate de o explozie care s-a produs, sambata dimineata, intr-o garsoniera de la parterul imobilului, primele informatii indicand ca deflagratia a fost cauzata de o butelie defecta. Explozia a avut loc sambata, in jurul orei 6. 00, intr-o garsoniera de la parterul unui bloc situat pe strada Revolutiei, in cartierul Sud din Focsani.

Adam Lambert va fi invitat special intr-un episod din Glee intitulat A Katy Or A Gaga! Vezi aici un scurt trailer!

Viitorul episod din Glee cu siguranta va atrage multi telespectatori din simplele motive ca acesta va fi dedicat celor doua dive contemporane, Katy Perry si Lady Gaga, si pentru faptul ca domnisoarele vor sta atintite cu ochii pe Adam Lambert care isi va face aparitia in cadrul acestui episod ca invitat special. De curand pe .

Panica intr-un hotel din Marea Britanie, dupa ce un cal a intrat pe hol (VIDEO)

Un cal a dat buzna intr-un hotel din Marea Britanie. Clientii au fost socati sa vada animalul, care scapase dintr-un grajd din apropiere, alergand pe holuri. Surpriza a fost si mai mare, cand calul a reusit.

Tragedie in Formula 1. Maria de Villota, decedata intr-un hotel din Spania

Pilotul de teste Maria de Villota, cea care a fost in 2012 protagonista unui cumplit accident la volanul unui monopost de Formula 1 al echipei Marussia, a fost gasita fara suflare, vineri dimineata, intr-un hotel din Spania.

Zece persoane au murit in urma unui incendiu la un spital din Japonia

Zece oameni au murit, iar alti 8 au fost raniti intr-un incendiu la un spital din prefectura japoneza Fukuoka. Printre victime se afla si doi angajati ai unitatii medicale. Un pompier intervievat de televiziune.

Maria de Villota, fost pilot de Formula 1 a fost gasita moarta intr-un hotel din Sevilla

Maria de Villota, fost pilot de teste pentru Marussia, a fost gasita moarta noaptea trecuta intr-o camera de hotel din Sevilla, conform Mediafax. Ea suferise rani grave la un test anul trecut pe circuitul din.

TRAGEDIE. Sportiva spaniola Maria de Villota, gasita moarta intr-un hotel din Sevilla.

Sportiva spaniola Maria de Villota, fost pilot de Formula 1, a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Sevilla, informeaza Mediafax. Site-ul marca. com scrie ca medicii chemati de urgenta la hotelul in care locuia De Villota nu au putut sa o resusciteze. Cauzele decesului sunt deocamdata necunoscute. Ea se afla la Sevilla pentru a sustine o prelegere in cadrul unui congres. De Villota, in varsa de 33 de ani, a suferit un grav accident in iulie 2012, in Marea Britanie, in timp ce testa un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )