Libnet.ro
UNICEF

17:45

Incendiu puternic la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, flacarile cuprinzand cladirea care adaposteste cele douasprezece chilii ale maicutelor, precum si brutaria, bucataria si o locuinta de protocol a lacasului de cult, fara a fi inregistrate victime. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, fara a fi inregistrate victime

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, flacarile cuprinzand cladirea care adaposteste cele douasprezece chilii ale maicutelor, precum si brutaria, bucataria si o locuinta de protocol a lacasului de cult, fara a fi inregistrate victime.

Incendiu puternic la Manastirea Moreni din Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la Manastirea Moreni, din judetul Vaslui, flacarile cuprinzand cladirea care adaposteste cele douasprezece chilii ale maicutelor, precum si.

Incendiu la Manastirea Moreni din judetul Vaslui: Nu s-au inregistrat victime

Un incendiu a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la bucataria Manastirii Moreni si la mai multe chilii de aici. Nu au fost inregistrate victime. Manastirea Moreni este situata la aproximativ 30 de kilometri de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )