Libnet.ro
UNICEF

05:15

Incendiu la un restaurant din Bucuresti: Doua persoane au ajuns la spital

B1 B1,
Incendiu la un restaurant din Bucuresti: Doua persoane au ajuns la spital

Panica la un restaurant din centrul Capitalei! Un incendiu a izbucnit, joi seara, la cosul de fum din bucatarie. Un barbat si o femeie au fost intoxicati cu fum si au fost transportati la Spitalul. continuă pe B1

Incendiu la un restaurant din centrul Capitalei.

Un incendiu a izbucnit joi seara intr-un resturant din centrul Capitalei, informeaza B1 TV. Doua persoane s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Incendiul a pornit de la sistemul de ventilatie din bucataria restaurantului. Angajatii au sunat de urgenta la 112, iar pompierii au intervenit prompt cu cinci autospeciale cu spuma.

KFC deschide primul restaurant din Galati.

KFC deschide primul restaurant din Galati in in cel mai nou centru comercial din oras, Shopping City Galati. Am ales orasul Galati pentru ca este un centru important din sud-estul tarii, o zona in care dorim sa ne consolidam pozitia. Noul KFC a fost foarte asteptat de galateni, iar aceasta confirmare am primit-o de multe ori, prin mesajele pe care acestia ni le-au transmis pe pagina noastra de Facebook, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. Odata cu deschiderea .

Covasna: Primarul comunei Belin si alte doua persoane, retinuti pentru ultraj

Primarul comunei Belin din judetul Covasna, Siko Imre, si alte doua persoane, au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce i-ar fi batut pe seful de post din localitate si pe ajutorul acestuia. Politistii au.

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Policolor orienteaza afacerea cu vopsele auto KLAR si catre export. Uzina din Bucuresti va fi relocata, terenul posibil vandut

Grupul Policolor-Orgachim producator de vopsea, chimicale, rasini si cerneala orienteaza afacerea KLAR, specializata in vopsele auto, si catre piete de export. In plus, uzina din Bucuresti, din Bulevardul Theodor Palady, va fi relocata undeva in apropiere si vor fi facute investitii suplimentare pentru cresterea productiei, iar terenul pe care sta actuala fabrica 14 hectare ar putea fi vandut, a declarat miercuri, 21 noiembrie, Ion Florescu, presedintele RC2 fondul de investitii care detine Grupul Policolor-Orgachim. In urmatorii ani RC2 intentioneaza sa faca exit, treptat, din afacerile Grupului Policolor.

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in cadrul programului Tineri in Europa, desfasurat sub patronajul presedintelui Islandei si care se implementeaza si in Romania din 2007. Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB), a declarat ca rezultatele arata ca exista o legatura importanta intre consumul de substante interzise si monitorizarea parentala, scrie Mediafax.

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media.

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media. ---- * Update 12:16 Diaconu: Firma Comity Prodexim este mentionata in declaratiile mele de avere, incepand cu 2007 Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, a precizat astazi ca firma Comity Prodexim, este mentionata in declaratiile sale de avere, incepand cu 2007, an in care sotia sa a intrat in aceasta firma.

Preotii refuza sa oficieze cununia, daca mirii nu le accepta conditiile. Cum sunt taxate casatoriile in bisericile din Bucuresti

Preotii au inventat un nou tip de contributie: contributia benevola. obligatorie. E suma de bani pe care o percep pentru fiecare cununie religioasa oficiata. Si care, teoretic, ar trebui sa fie o donatie din p.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )