Libnet.ro
UNICEF

23:30

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti a fost stins. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu in targul Vitan din Bucuresti a fost stins. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor. continuă pe Antena3

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor.

Incendiu in Targul Vitan. Un barbat a fost ranit dupa ce a incercat sa stinga focul dintr-un restaurant

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata in incinta unui restaurant din interiorul Targului Vitan din Capitala. Un barbat care a vrut sa stinga focul a fost ranit, el suferind arsuri pe maini.

FOTO. Incendiu la un restaurant din incinta targului auto Vitan din Bucuresti. Flacarile s-au intins pe 30 mp

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un restaurant aflat in incinta targului de masini Vitan din Bucuresti. Doua persoane s-au ranit incercand sa stinga flacarile.

Al patrulea multiplex Cinema City din Bucuresti a fost inaugurat in ParkLake Shopping Center

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al retelei, localizat in centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitala. Noul multiplex, al patrulea din Bucuresti, se afla in cartierul Titan si ofera tehnologii revolutionare de [].

Pompierii au intervin cu cinci autospeciale

Un incendiu a izbucnit, in aceasta dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor informatii.

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi primit peste 10.000 de lei de la studenti

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General, sub suspiciunea ca ar fi luat mita de la studenti, ca sa ii treaca examenele restante .

Un EXEMPLU pentru toti tinerii: Sunt pe lista pe locul 4, iar fiul meu pe locul 6. Un baiat fara auz si fara grai, admis printre primii la o facultate importanta din Bucuresti

Mihai Paris, un tanar fara auz si fara grai, a dorit neaparat sa fie student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti si a si reusit. De.

Interlopul Fane al lui Caran, cautat de un an de zile, a fost gasit de politistii din Bucuresti. Infractorul are de executat noua ani de inchisoare

Politistii din Capitala l-au gasit pe infractorul Stefan Raducanu, cunoscut in lumea interlopa drept Fane al lui Caran, dat in urmarire generala din noiembrie 2015.

Un monument istoric din Bucuresti a ars vineri: Imobilul a apartinut savantului roman Costin D. Nenitescu (FOTO)

Imobilul cuprins de un incediu, vineri, face parte din zona istorica dezvoltata a Bucurestiului, intre Biserica Batiste si Gradina Icoanei, si a apartinut savantului roman Costin D.

Autobuzul electric care merge din Bucuresti pana in Belgrad dupa o singura incarcare

Proterra, un startup din SUA, s-a ocupat de dezvoltarea autobuzelor electrice de mai multi ani, iar cel mai nou model al sau are niste performante surprinzatoare. Este vorba de seria de autobuze Catalyst E2, despre care compania afirma ca pot calatori pana la 350 de mile aproximativ 563 de km) doar cu o singura incarcare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )